Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
jakiś czas temu prowadziłem dość sporo ogłoszeń i sprzedaż szła, natomiast ze względów osobistych musiałem zrobić przerwę. Niestety nie pomyślałem żeby chociaż na chwilę aktywować aukcje zanim przejdą do archiwum - bo zanim przejdą do archiwum musi minąć 60 dni. No i minęło pół roku, wiem, że aukcje są w archiwum i mają się całkiem dobrze ale czy jest możliwość żeby allegro przywróciło je z archiwum? Łatwiej mi będzie edytować aukcje które już były niż wszystko tworzyć na nowo....
Czy ktoś miał podobną zagwozdkę i czy jest taka możliwość czy niestety trzeba się wziąć do roboty i wszystko wystawić na nowo?
@ZielonyX28 Bez pracy nie ma korzyści.
Po 60 dniach allegro nie przywróci Ci tych ofert. Możesz spróbować wystawiania z pliku Wystaw z pliku lub z palca
@ZielonyX28 Bardzo mi przykro, ale nie ma takiej możliwości. Jedyne rozwiązanie tej sytuacji, to tak jak poradził już @Client:44052296, czyli wystawienie ofert z pliku lub dodanie ich od nowa.
Rozumiem, dzięki bardzo wszystkim za odpowiedź. Ale jeszcze pomyślałem, żeby napisać bezpośrednio do allegro. Ale chyba też nie widzę za bardzo już takiej możliwości, kiedyś kontakt z nimi był nieco łatwiejszy.
To prawda. Allegro, jak każda duża firma stara się minimalizować kontakt. Takie już czasy że obsługa tego jest zbyt droga. Kontakt znajduje się w stopce jako "POMOC". Jak przebrniesz kategorie to trzeba wcisnąć cokolwiek w FAQ i na dole jest kontakt z Allegro.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4a6df9f8-0556-4b18-8930-68906a58c18e
Jednak obsługa klienta nawet lepsza niż wcześniej, bo można zamówić kontakt telefoniczny. Mega zaskoczony jestem. W każdym razie przynajmniej sobie potwierdziłem na 100 procent, że nie ma możliwości przywrócenia z archiwum. No nic życzcie mi powodzenia bo duuużo pracy przede mną 😄
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam 🙂
Witaj,
Właściwie to jest na to metoda, którą stosuję z powodzeniem od wielu lat.
Nie wznowisz starej oferty, ale możesz ją dokładnie skopiować, jeśli odnajdziesz w swojej poczcie (w archiwum, usuniętych czy co tam innego) sprzedaż tego produktu.
Link do tej archiwalnej oferty powinien być aktywny, dzięki czemu skopiujesz wszystkie dane.
Ja tak robię z ofertami wstecz do 2016 roku i działa.
Powodzenia!
O! Właśnie weszłam na swoje oferty z 2015 roku! Fascynujące doświadczenie...