Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę drukować etykiety Allegro One epaka Kolporter w Baselinker. Chciał bym dodac punkt nadania we wtyczce integracji ale nie znam numeru tego punktu Czarnieckiego 110 Radom 26-600
Czy jest ktoś w stanie pomóc mi w tej kwestii.
Drukując etykietę bez punktu nadania nie mogę jej nadać w w/w punkcie nadania.
@MikiNet_PL, skonsultuję tę kwestię i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@MikiNet_PL Poczytaj tego posta
Mimo iż dodałem nr i patrzyłem na źródło F12 🙂 mam taki komunikat
Punkt punktu nadania przesyłki jest niepoprawny (ERROR Odbiór przesyłki.Punkt nadawczy)
Opcja 'Inne dane na etykiecie' nie są dostępne dla wybranego przewoźnika (ERROR /Dane Nadawcy)
(#NP5)
Informacje dodatkowe:
Zweryfikuj poprawność punktu nadania wpisanego w ustawieniach integracji kuriera. Podkreślamy, że BaseLinker nie weryfikuje poprawności punktu po swojej stronie, a powyższy komunikat pochodzi wprost z systemu Allegro.
@MikiNet_PL My generujemy etykiety bezpośrednio z BaseLinkera.
W ustawieniach mamy
@MikiNet_PL, numer tego punktu to: A003839. Zawsze można tam zadzwonić - również otrzymasz taką informację. 🙂
ok nr punktu zadziałał ale teraz mam informację
Opcja 'Inne dane na etykiecie' nie są dostępne dla wybranego przewoźnika (ERROR /Dane Nadawcy)
(#NP5)
@annas14-firma Może ty masz jakieś rozwiązanie ? Bo z Numerem punktu się powiodło
@MikiNet_PL Pewnie masz źle wypełnione pola nadawcy (swoje dane) w arkuszu integracji:
Z tego co pamiętam to jest ograniczona długość i nie akceptuje znaków specjalnych.
Inna uwaga, najpierw próbuj generować etykiety pojedynczo z poziomu otwartego zamówienia.