Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Odnośnie black week.
Mimo wszystko wolę dopytać moderatora.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Rozmawiałem z Panią na czacie i dostałem taką informację.
Oczywiście nie twierdzę ,że Pani się nie zna ,ale wolę się upewnić bo zamówię sporo towaru ,a okaże się ,że koszty są inne.
Dostałem taką odpowiedź:
Witam! Mam pytanie odnośnie Black Week
10:40
Dzień dobry! Tu Joanna [edycja]. Właśnie zapoznaję się ze sprawą. Proszę o chwilę cierpliwości.
10:40
witam
10:41
czy może mi Pani pomóc jeśli chodzi o black week
Tak, jak mogę pomóc?
bo dostałem kilka propozycji obniżenia cen
i moje pytanie
bo tam jest informacja że ja jako kupujący nie ponoszę żadnych kosztów
10:42
wiadomo oprócz prowizji
tylko jak to będzie liczone
daje przykład
np mam rant w kwocie 68,50
10:43
cena dla kupującego 44,39
10:43
czyli Państwo zwracają mi różnicę
10:44
24,11
dobrze rozumiem
Tak
a prowizje płace tak jak wcześniej od 68,50
Od tej niższej, którą płaci Kupujący
10:46
rozumiem
10:47
oferty można zakończyć wcześniej gdyby załóżmy zabrakło towaru?
10:47
Można wyłączyć w dowolnym momencie, bez możliwości powrotu
10:49
rozumiem
10:49
Moje pytanie? Czy faktycznie Allegro zwraca tak dużą kwotę od obniżenia ceny w ramach tej kampanii?
Pewnie dostanę odpowiedź ,że jest regulamin,ale ja nie ukrywam,że mam bardzo dużo pracy i nie mam za bardzo czasu wczytywać się w regulamin i analizować czy wszystko dobrze zrozumiałem.
Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
@TortoweOzdoby Cześć 🙂 Jeśli chodzi o kampanię AlleObniżka, tak to działa — Ty jako sprzedający zgłaszasz oferty do kampanii, my automatycznie obniżamy ceny w tych ofertach. Pod uwagę brana jest Twoja cena oraz poziom cen rynkowych dla zgłoszonego produktu. Dodatkowo produkt z oferty musi być uwzględniony na Liście Towarów.
Prowizję od sprzedaży jest naliczana od ceny w momencie zgłoszenia (czyli w opisanym przez Ciebie przypadku od 68,50 zł).
W ramach kampanii wyznaczasz liczbę sztuk produktów dostępnych w sprzedaży. Jeśli wszystkie produkty się wyprzedadzą, wycofaj oferty z programu. Potem możesz wznowić ofertę.
bardzo dziękuję za pomoc
czekaj, czekaj... ale w regulaminie nie ma nic o zwrocie różnicy między kwotą wyjściową a kwotą z BW. Jest tylko zwrot prowizji
IV. BENEFITY PRZYZNAWANE PARTNEROM