anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o Black Weeks AlleObniżka

FIL-MAG-MG
#7 Wielbiciel#

Chcę podpytać, jak wygląda sprawa z obniżką ofert. Konkretnie, jeśli zgłoszę do programu towar z jednej oferty, a mam taki sam w dwóch ofertach. Na jednej cena jest niższa, a na drugiej wyższa. Do programu chcę zgłosić tą z wyższą ceną. Czy w takim wypadku obniżka będzie od ceny w zgłoszonej ofercie, czy ogólnie od towaru w obu ofertach?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@FIL-MAG-MG w Regulaminie uczestnictwa Partnerów w Kampanii “BLACK WEEKS - AlleObniżka” znajdziesz zapis:
"Oferty spełniające wymagania o których mowa w pkt. 4 - 7 powyżej powinny zostać zgłoszone do Kampanii przez Partnera w cenie nie wyższej niż Cena Maksymalna dla danego Towaru (dalej jako “Cena Proponowana przez Partnera”)."

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

FIL-MAG-MG
#7 Wielbiciel#

Czyli w takim razie mogę ustalić własną cenę dla obniżki? Przypuśćmy, że dany towar mam w regularnej cenie 27 zł, ale już miałam obniżkę przez Allegro na 23,76 (z rabatem transakcyjnym). Czy mogę zaproponować cenę 27 zł, czy liczy się najniższa cena w ciągu 30 dni?

oznacz moderatorów

FIL-MAG-MG
#7 Wielbiciel#

Fragment regulaminu

Do Black Weeks 2024 zgłosisz oferty:

• z obniżoną ceną produktu o co najmniej 10% od najniższej ceny tego produktu z ostatnich 30 dni.
  • z prawie wszystkich kategorii...
oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@FIL-MAG-MG  jeśłi chodzi o Black Weeks Alle obnizka 2024 - to allegro Ci wskaże które oferty sie kwalifikują ( może tam być kilka ofert) i o ile musisz obniżyc cene aby allegro dołożyło od siebie

Jeśłi chodzi o Black weeks 2024 - to tam zdaje sie można wybierac z pośród wszystkich swoich ofert ( pokazana jest najniższa cena z ostatnich 30 dni) i od niej musisz udzielic 10, 15 lub 20% rabatu aby mieć oznaczenia. 

Po zgłoszeniu allegro musi zatwierdzic oferty zarówn z jednej jak i z drugiej kampanii

oznacz moderatorów