Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim w dniu dzisiejszym otrzymałem pismo od sprzedawcy odnośnie sprzedawca pisze iż bezpodstawnie wykorzystałem jego kod ean do wystawienia takiego samego produktu. Powołał się na artykuł Zgodnie z art. 305 ust. 1 Ustawy z dnia 30 czerwca 2000 r. Prawo własności przemysłowej (Dz.U. 2001 nr 49 poz. 508 z późn. zm.) chcaiłbym się dopytać jak to wygląda skoro jestem w stanie owy produkt podpiąć z katalogu allegro. Pozdrawiam
No ale najważniejsze pytanie brzmi, czy to był faktycznie ten sam produkt? Czy produkt faktycznie ma ten sam EAN?
Produkt jest ten sam a owy produkt posiada wiele eanow na całym allegro wygenerowanych z gs1
Cześć, @MagazynRadosci. Jeśli produkt znajduje się w Katalogu, to możesz korzystać z zamieszczonych treści i powiązać swoją ofertę z Katalogiem. Wymogiem jest 100% zgodności oferowanego asortymentu z produktem, który znajduje się w Katalogu. Jeśli parametry się różnią, to oferta nie powinna być połączona z danym produktem.
Jeżeli inny sprzedawca jest właścicielem marki i chce zgłosić naruszenie praw, to powinien nawiązać Współpracę w Ochronie Praw, kontaktując się z nami.
Jest to chiński produkt dostępny nawet na **piiip**s wszystkie parametry są zgodne z katalogiem lecz sprzedawca twierdzi iż jest jedynym dystrybutorem owego przedmiotu. Mimo że przedmiot jest dostępny w wielu miejscach w internecie. Produkt jest chiński
tylko ten pewnie sprzedawca nadał ean , a ean jest płatny i pewnie za niego zapłacił
Jest to możliwe lecz według regulaminu allegro Kod EAN nie jest ani własnością intelektualną, ani własnością przemysłową, oraz Zgodnie z Regulaminem Allegro (który muszą Państwo zaakceptować podczas dodawania produktu do Katalogu Allegro) załącznik nr 10 pkt 8 wynika, że "Produkt staje się aktywny i może być wykorzystywany przez wszystkich Użytkowników z momentem wprowadzenia produktu przez Użytkownika.".