Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powiedzcie koledzy lub koleżanki gdzie znajduje się jakikolwiek regulamin do tej usługi a w szczególności ramy czasowe tejże dostawy oraz kiedy usługę można reklamować z uwagi na nienależycie wykonaną tak jak ma to miejsce w przypadku normalnych usług pocztowych? I mnóstwo innych
Kiedyś pod tym linkiem były chociaż ramy czasowe podane ale zostały usunięte po cichu...
Ani na stronie poczty nie mogę odnaleźć ani na stronie portalu allegro, no chyba że źle szukam i mi pomożecie...
W komunikacji z pracownikiem Allegro uzyskałem odpowiedź, iż portal allegro nie posiada regulaminu tej usługi 🙂 "Nie posiadamy regulaminu całej usługi ponieważ jesteśmy dla niej pośrednikiem."
@BigMaras regulamin dostałeś przy podpisywaniu umowy z pocztą 🙂
@BigMaras Podpisz umowę z PP, dostaniesz regulamin i opiekuna.
Umowę z pocztą podpisałem jakieś 11-12 lat temu i co dwa lata mam aneks. Regulaminy mam do usług powszechnych, pocztex, stałego zlecenia odbioru. Niestety nie do "Allegro Przesyłka Polecona"
@BigMaras To powinieneś mieć regulamin do Przesyłka firmowa eCommerce a to można powiedzieć inaczej Allegro przesyłka polecona.
Nie, to jest inna usługa. Polecony eCommerce to usługa niezwiązana z "Allegro". Przesyłki "Allegro Polecony" bazują na innej umowie. Nowy pakiet Polecony eCommerce w ofercie Poczty Polskiej | Biuro prasowe Poczty Polskiej (poczta-pol...
@BigMaras Nie wiem co Ty mi tu jakieś pakiety pokazujesz 😊
Mam aneks do umowy z pocztą na Przesyłkę firmową eCommerce i w e nadawcy pod nią podpięte Allegro polecone. I działa to całkiem nieźle. Mam wrażenie że szukasz dziury w całym 😊
@BigMaras To zależy właśnie z kim masz umowę.Z pośrednikiem czy usługodawcą 😄 ten powinien Ci wskazać i udostępnić wszelkie informacje dot Twojej umowy.