Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Niniejszy wątek powstał w celu zebrania w jednym miejscu wszystkich dyskusji i propozycji związanych z Allegro Gadane: strukturą, wyglądem itp. To tutaj jest właściwe miejsce na umieszczanie sugestii zmian, postulatów pytań i uwag dotyczących serwisu https://spolecznosc.allegro.pl.
Wcześniej tego typu wątki pojawiały się w komentarzach pod wpisami na naszym Blogu, jednak ze względu na brak kilku istotnych funkcjonalności taka metoda nie zdała egzaminu.
Docelowo, jeżeli takich spraw będzie wiele i ich liczba będzie się utrzymywać przez dłuższy czas, przeanalizujemy założenie osobnego forum poświęconego tej tematyce.
Mam nadzieję, że tamte sugestie, poprawki i błędy już zapisane? Czy mamy je jeszcze raz napisać tutaj?
@msniezek To teraz trza by poprzerzucać tu jakoś wszystkie wpisy z sugestiami/pomysłami etc. Ja nie dam rady, więc chyba spadnie to na Ciebie 😛
Wszystkie Wasze sugestie są spisane na bieżąco. Mamy całą kartotekę Waszych pomysłów. Wiele z nich doczeka się realizacji - może nie jutro ani pojutrze, ale szybciej niż się spodziewacie 🙂
No ok, to kolejny pomysł - dało by się jakoś bardziej wyróżnić odpowiedzi? Teraz odpowiedź jest u mnie może z centymetr przesunięcia w prawo, co powoduje, że jest to mało czytelne. I nie mówię tu nawet o większym przesunięciu (choć też pewnie by było ok), a o jakimś graficznym odcięciu odpowiedzi od głównego wątku. Pionowa linia..cy cóś..
To nie jest przesunięcie tylko pogrubienie czcionki tak mi się wydaje), ale fakt mogło by być większe.
Może bold i kursywa? 🤔
W Podsumowanie pierwszego tygodnia jest link udostępnij i po kliknięciu w link pojawia się komunikat:
"Firma AddThis może korzystać z plików cookie, aby przechowywać informacje na temat logowania, zbierać dane w celu optymalizowania funkcjonalności witryny i dostarczać reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań"
Udostępniamy dane firmie zewnętrznej? 🤔
@pogotowie-it To prace techniczne, przepraszamy za ten błąd, ale możemy już potwierdzić, że Allegro Gadane jest dostępne dla wszystkich zainteresowanych 🙂
A co z tym powiadomieniem po kliknięciu w udostępnij?
W Podsumowanie pierwszego tygodnia jest link udostępnij i po kliknięciu w link pojawia się komunikat:
"Firma AddThis może korzystać z plików cookie, aby przechowywać informacje na temat logowania, zbierać dane w celu optymalizowania funkcjonalności witryny i dostarczać reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań"
Udostępniamy dane firmie zewnętrznej?
Dodatkowo nie działa tutaj dodawanie zdjęć. Przycisk jest nieaktywny!!
@pogotowie-it Nie, natomiast sam przycisk "Udostępnij" niebawem zostanie wyłączony. W temacie zdjęć pracujemy nad rozwiązaniem problemu, więc dziękuję za czujność.
Po wejściu na stronę społeczności jest PopUP"
Tell us what think
Oczywiście nie moge dać zrzutu 🙄
@pogotowie-it Dziękuję, sprawdzamy to 😉