Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
sprzedaję od kilku lat, pierwszy raz mam taką sytuację, klient kupił na kilku aukcjach, ( przy drobnych rzeczach są różne możliwości dostawy- wszystkie łączy jednak jedna z form dostawy ), nie ustalał ze mną kosztów dostawy, nie wiem czy to klient ze smartem, czy ja mam mu opłacić przesyłki?
Dostawa i jej koszt ustalane ze sprzedającym - i coś takiego pod zakupami, brak wyboru przewożnika, brak ikonki " dodaj numery przesyłek"
W ustawieniach dostawy masz zaptaszkowaną opcję wpisania przez Kupującego kosztu dostawy:
Co do zasady, Kupujący powinien najpierw ustalić z Tobą koszt wysyłki rzeczy, które chce zakupić, następnie wpisać ten koszt, po wybraniu odpowiedniej opcji w formularzu dostawy.
Ta forma dostawy nie jest objęta smartem.
W praktyce, część kupujących chce przyjanuszować i wpisuje tam koszt 0 zł i liczy na nieuwagę sprzedawcy. Inni np. klikają to i dopiero po fakcie negocjują koszt dostawy za wybrane rzeczy.
dziękuję- sprawdziłam, nie mam tej opcji zaznaczonej a pomimo to klient miał możliwość wybrać opcję z własnym kosztem dostawy i wpisał 0,00- od allegro wiem, że miał taką możliwość ponieważ jedna z trzech aukcji na której dokonał zakupu nie miała z pozostałymi wspólnego przewożnika i wtedy taką możliwość wysyłki widzi klient, na szczęście klient się wycofał i nie było problemu