Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Na początku nadmienię, że działam na portalu allegro charytatywni, gdyż wystawiam aukcje dla mojego niepełnosprawnego syna.
Czy jest szansa aby powróciła opcja "Nowa wiadomość" ?
Pytam ponieważ wielu "zwycięzców aukcji" nie wpłaca lub w ogóle rezygnuje z zakupu po wylicytowaniu danego przedmiotu. W związku z czym jestem zmuszony pisać do osób (2-3) w licytacji czy są chętni na zakup danego licytowanego produktu.
Według mnie allegro po raz kolejny działa w złym kierunku do osób wystawiających, sprzedających.
Dlaczego w dalszym ciągu nie ma żadnych konsekwencji gdy wygrany aukcji charytatywnej nie wpłaca pieniędzy za wylicytowany przedmiot ? 0
Hallo halllo? Znowu temat ucichnie, ponieważ jest niewygodny ?
@PomocdlaDanielka Napisz proszę dlaczego ta opcja jest dla Ciebie tak istotna? Czy Centrum wiadomości nie wystarczy do kontaktu z kupującymi?
Dodatkowo osoby, które nie wygrały licytacji, nie mają możliwości dokonania zakupu danego produktu.
Zdajemy sobie sprawę, że rezygnacja kupującego z opłacenia wygranej licytacji jest kłopotliwa. Niemniej mamy ograniczone możliwości, by wpłynąć na zmianę decyzji takiej osoby. Możemy jedynie wysłać do niej wiadomość z przypomnieniem o konieczności finalizacji transacji.
Natalia, ja tego nie zrozumiałem
Czy Centrum wiadomości nie wystarczy do kontaktu z kupującymi?
Jak ma wystarczyć? No właśnie przez CW nie da się napisać wiadomości.
@serwis-texas @PomocdlaDanielka Okey, teraz rozumiem, że chodzi o kontakt z użytkownikami, z którymi nie mieliście wspólnych transakcji.
To znaczy ja mogę, firma, zweryfikowana ale zapewne użytkownik @PomocdlaDanielka nie, bo konto zwykłe.
Tak nie miałem wspólnych transakcji.
Przykładowo wygrany aukcji nie wpłaca pieniążków i nie poczuwa się do odpowiedzialności za zapłatę wylicytowanego przedmiotu.
Pisałem zawsze do drugiej lub trzeciej osoby z licytacji, czy jest jeszcze chęć zakupu licytowanego przedmiotu ponieważ wygrany aukcji jest "dzieckiem" i nie ma zamiaru zapłacić.
Tak jak wspomniałem powyżej działam na allegro charytatywni dla syna, a całość pieniążków dostaje fundacja.
Czy jest szansa aby ta opcja powróciła ?
Czy po raz kolejny z góry narzucacie, że jest to "super rozwiązanie".
@PomocdlaDanielka W najbliższym czasie ta opcja nie zostanie przywrócona.