Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient do mnie pisze co się dzieje z jego paczką. Patrzę na śledzenie, a tam status " Odmowa przyjęcia". Sęk w tym że paczka była do paczkomatu, do którego nawet nie dotarła. @InPost podpowiecie skąd takie cuda ? Paczka została zwrócona do mnie
Pewnie kurier sobie "ulżył" ,zauważył problem po fakcie i nie chciało mu się wracać.
@barwyflory_pl a jakiej wielkości była paczka, bo jak kurier odebrał od Ciebie a nie weszła do skrytki to doręczają na adres i może klient z niewiedzy że to jego odmówił 😞
@kostas11 paczka na spokojnie była do włożenia do skrytki B.
Oczywiście jak ba złość klient potrzebuje zamówienie na poniedziałek na jakieś warsztaty. Wie ktoś czy w niedzielę inpost wyjmuje paczki z paczkomatu? Bo w sumie z mojej strony mogę pójść klientowi na rękę i jutrorano wrzucić zamówienie do paczkomatu, ale zastanawiam się czy jezt sens, jeśli sie okaże że dopiero w poniedzialek wyjmą paczkę
@barwyflory_pl nie ma takiej opcji, paczkę wyjmą dopiero w poniedziałek 😞
Możesz mu nadać przesyłkę konduktorską ale będzie musiał czekać na dworcu na pociąg 🙂
https://www.intercity.pl/pl/site/dla-pasazera/oferty/przesylki-konduktorskie.html
@kostas11 To mnie nie pocieszyles. Wiem że czasami w niedzielę kurier przywoził paczki do naszego paczkomatu więc liczyłam że może też odbierze te w nim nadane 😞
@barwyflory_pl tak bo jeśli etykieta czarna weekendowa to wkładają w sobotę czasem niedzielę, wyjąć może ale z tego co wiem nie wyjeżdżają z sortowni, pojedzie dopiero w poniedziałek wieczorem 😞