anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

rabat transakcyjny - odmowa udzielenia

promoweld
#8 Zapaleniec

czesc, opisze swoja sytuacje.

dodam ze sprzedajemy juz ok 4 lata "tylko" na rynku polskim. I teraz ciekawostka, nasza oferta zostala kupiona przez jakiegos klienta z wegier. przypadek -  wchodze w cenniki, a tam aktywne czechy, wegry -  ogolnie wszsytkie mozliwe. 

napisalem od razu do allegro o co chodzi, poprosilem o informacje dlaczego mam wlaczone cenniki innych krajow - otrzymalem informacje ze sa aktywne ( no wow). chcialem tez prosic o logi systemowe kiedy zostaly takowe cenniki wlaczone -  no bo sam ich nie wlaczylem,  ustawienie takiego cennika to nie jest jedno klikniecie, wiem bo sam to wszystko ustawiam. Mila pani z allegro twierdzi ze nie maja dostepu do takich danych (no oczywiscie ze nie)

anulowalem transakcje -  zwrot prowizji odmowny  -i  teraz ja musze zadzwonic do wegra 🙂 i ublagac go zeby wyslal mi sms ze anulowal transakcje !!! no ludzie absurd goni absurd, co sie tu wyprawia

oczywsice ja nie mam sie jak bronic, allegro nie ma logow, allegro jest po stronie klienta, a TY tylko plac prowizje

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@promoweld gdzieś była akcja, że allegro automatycznie udostępniało oferty na rynkach zagranicznych jak cennikach miały wysyłki do Węgier i Czech z allegro.pl

oznacz moderatorów