Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I nie, to nie jest zabawne. A przynajmniej nie będzie, jak nie będę mogła aukcji wystawić.
"Twoje oferty połączone z produktem - 0%". A mnie szczęka na podłogę. Jakie zero??
"W kategorii Kultura i Rozrywka masz połączonych 120 ofert z wymaganych 6" - ładne zero...
"W kategorii Sport i Turystyka do wymaganego poziomu brakuje 1 ofert". Jakiego wymaganego?
Naprawdę przespałam miesiąc i jest już czternasty PAŹDZIERNIKA?
Proszę o naprawienie tego babola - a jeśli faktycznie blokuje wystawianie aukcji, to szybko szybko szybko.
Przy okazji:
- jeśli mam wystawione w kategorii Sport i Turystyka pięć aukcji, to ile będzie wynosić wymagany ZA MIESIĄC jeden procent? Mam nadzieję, że nie zaokrąglicie w górę, jak prowizję do pełnych groszy...
@Kasiulki2 Napisz dokładnie, w którym miejscu pojawiają się cytowane komunikaty i prześlij zrzuty ekranu. Na tej podstawie będę mogła przekazać Twoje zgłoszenie do weryfikacji.
Tak to wyglądało zaraz po wejściu w zakładkę "Moje oferty". Jeszcze wczoraj było ponad 20 procent powiązanych...
@Kasiulki2 O, uBlock Origin - szanuję😏
Ale OpenOffice to Ty może zmień na coś, co jest aktualizowane częściej niż raz na rok czy dwa😛
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Szczególarz, wrrrr...
Nie chciało mi się obcinać zrzutu i teraz mam za swoje.
Ale swój swego pozna. Usłyszałam kiedyś od sędziego "pani to powinna aptekę prowadzić" i uznałam to za komplement
@Kasiulki2 Ale że co jak się na komputerze robi?😁
A w ogóle to co to jest takiego, ta kompotiera?
@Kasiulki2 Waza na kompot?🤔
No chyba. Moja babcia (AD 1907) tak mówiła na ZX Spectrum+, i jakoś mi zostało na stare lata.
@Kasiulki2 To akurat była Spectrumienka😁
Mijają tygodnie... A ja dalej mam to samo. Wystawiania nie blokuje, ale drażni.
Cały czas mi się kołacze w tym pustym czerepie: a jeśli zacznie blokować wystawianie??"
Jak tam weryfikacja? Październik to dla mnie bardzo ważny miesiąc na Allegro i nie mam ochoty dostać niezasłużonego kopa...
@Kasiulki2 Przepraszam Cię, że czas oczekiwania na odpowiedź się wydłuża. Gdy tylko otrzymam informacje w Twojej sprawie, napiszę.
A tak w międzyczasie, w oczekiwaniu na weryfikację, pytanko teoretyczne:
- jaki będzie wymagany poziom w sztukach aukcji połączonych z produktem w Sport i Turystyka, jeśli ktoś ma wystawione mniej niż 100? Osobiście mam jedną...
- czy w takiej sytuacji ta jedna jedyna aukcja będzie musiała być połączona z produktem, czyli de facto będziecie ode mnie wymagać 100 procent? a może poniżej 100, czy poniżej 50 aukcji w danej kategorii nie będziecie wymagać połączenia z produktem ani jednej?
- na pewno wiesz, jak to będzie - w książkach już obowiązuje ten jeden procent, a i tutaj zdarzają się sprzedawcy wystawiający tylko po kilka aukcji
@Kasiulki2 od 14 października będziemy wymagać 1% ofert powiązanych z produktami w kategorii Sport i turystyka.
Otrzymałam informację, że nie ma znaczenia ile sprzedający ma ofert - próg 1% dla wszystkich jest taki sam. W takiej sytuacji rzeczywiście jedyną opcją będzie powiązanie 100% ofert, skoro posiadasz tylko jedną ofertę w tej kategorii.
Dzięki za odpowiedź. Nie żebym się cieszyła, ale przynajmniej wiem, na czym stoję...
To chyba działa trochę inaczej? Ja mam podobny problem mimo utworzenia produktów moje aukcje w kategorii Sport I Turystyka zawsze wymagają połączenia 1%...
Zgłaszałem to, otrzymałem odp.
Problem może wynikać z wyjątków, które wliczamy do kategorii. Nie we wszystkich podkategoriach wymagamy powiązania oferty z produktem, w takich podkategoriach utworzenie produktu, nie będzie zaliczało się do 1% wymaganych produktów.
Jest lista podkategorii które są z tego wyłączone, mam ten załącznik.
Pytanie czy system allegro wyłapie to, tak aby nie blokował możliwości wystawiania oraz wznawiania aukcji w danej podkategorii? Bo to co piszesz dotyczy całego działu Sport i Turystyka. Mimo że mam utworzone i połączone oferty, procent zawsze widnieje jako wymagalny.
OK już nie ważne. Widzę że podkategorie które tworzą wyjątki już zostały wyłączone z tego 🙂