Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam , jak długo można czekać na odpowiedz allegro ?
allegro one to norma ale nie w tym przypadku , kurier DHL oczywiście allegro !!! Wysyłka Czechy , brak mi słów chciałbym choć raz porozmawiać w cztery oczy z takim mądralą co wypisuje takie bzdury "proszę o chwilę cierpliwości" zakup z grudnia a mamy kwiecień !!!
Czy udało się coś ustalić ?
Im się nie spieszy żeby dać odpowiedź , tak właśnie działają , na odpowiedź możesz długo czekać
@czesciwieliczka wciąż czekamy na odpowiedź od przewoźnika, pozostaje mi poprosić Cię o cierpliwość, gdy tylko otrzymamy odpowiedź, skontaktujemy się z Tobą i kupującym e-mailowo. Dyskusja została oznaczona jako zakończona, więc nie wpływa na Twoją jakość sprzedaży.
no tak udało się z dyskusją lecz kupujący do dziś nie ma towaru ani kasy !! To jest kpina 3 miesiące wyjaśniania tak prostej sytuacji. Nikt nic nie wie to się nadaje na dobry reportaż 🤦:płeć_męska:😁 jakieś punkty karne dla All ?
Ja w dniu wczorajszym prosiłem 3 krotnie o wypowiedź w dyskusji, oczywiście żaden doradca się wypowiedział mają to gdzieś lub nie chce im się tego robić , po prostu wszystko olewają i mają to gdzieś , tak pomagają że się nie wypowiadają .
Po dniu wczorajszym że tak postąpili mam gdzieś ich pomoc , obędzie się bez ich pomocy bo dla nich to wielki problem był wypowiedzieć się w dyskusji