anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

reklamacja Skarga na Doradcę Wiktorię

zgielicz
#7 Wielbiciel

podczas mojej reklamacji zakupionego Ekspresu do kawy od Sprzedawcy ; MD COMPANY Maria Poherecka  Łęg 36 Poczta 34-122 Wieprz . za pośrednictwem Allegro zakupiony  dnia 9 lipca 2025 r . podczas eksploatacji okazało się że ekspres posiada wadę ukrytą '' woda ze zbiornika głównego uciekała do ociekacza "" zgłosiłem wadę do sprzedającego gdzie cała korespondencja i wymiana zdań jest do wglądu w dyskusji na Allegro . oczekiwałem pomocy od doradcy Allegro w rozwiązaniu problemu niestety doradca Pani Wiktoria ewidentnie działa na korzyść sprzedającego i wprowadza w błąd . nadmieniam że sprawę zgłosiłem do rzecznika praw konsumenta i po rzeczowej rozmowie dowiedziałem się jakie przysługują mi prawa . Pani Wiktoria napisała do mnie iż sprzedawca może naprawiać mi zakupiony Ekspres tak długo jak tylko zechce .. Proszę o zajęcie stanowiska i poinformowanie mnie czy i w jaki sposób spraw została bądż zostanie lub nie załatwiona . pozdrawiam i pozostaję w oczekiwaniu na odp. 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@zgielicz  W polskim prawie nie jest określone ścisłym, konkretnym terminem ile czasu ma sprzedawca na naprawę rzeczy po uznaniu reklamacji. 

Reklamację obsługową możesz zgłosić kontaktując się przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów