anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

reklamacja Skarga na Doradcę Wiktorię

zgielicz
#7 Wielbiciel

podczas mojej reklamacji zakupionego Ekspresu do kawy od Sprzedawcy ; MD COMPANY Maria Poherecka  Łęg 36 Poczta 34-122 Wieprz . za pośrednictwem Allegro zakupiony  dnia 9 lipca 2025 r . podczas eksploatacji okazało się że ekspres posiada wadę ukrytą '' woda ze zbiornika głównego uciekała do ociekacza "" zgłosiłem wadę do sprzedającego gdzie cała korespondencja i wymiana zdań jest do wglądu w dyskusji na Allegro . oczekiwałem pomocy od doradcy Allegro w rozwiązaniu problemu niestety doradca Pani Wiktoria ewidentnie działa na korzyść sprzedającego i wprowadza w błąd . nadmieniam że sprawę zgłosiłem do rzecznika praw konsumenta i po rzeczowej rozmowie dowiedziałem się jakie przysługują mi prawa . Pani Wiktoria napisała do mnie iż sprzedawca może naprawiać mi zakupiony Ekspres tak długo jak tylko zechce .. Proszę o zajęcie stanowiska i poinformowanie mnie czy i w jaki sposób spraw została bądż zostanie lub nie załatwiona . pozdrawiam i pozostaję w oczekiwaniu na odp. 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@zgielicz  W polskim prawie nie jest określone ścisłym, konkretnym terminem ile czasu ma sprzedawca na naprawę rzeczy po uznaniu reklamacji. 

Reklamację obsługową możesz zgłosić kontaktując się przez formularz

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów