Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni,
próbuję wystawić towar na sprzedaż, ale system nie przepuszcza mnie przez krok Reklamacje.
Mimo iż uzupełniłem warunki zwrotu i reklamacji, to cały czas wyskakuje komunika "Wartość wymagana".
Nie wiem, co jeszcze tam należy wybrać, ale jest to bardzo frustrujące.
Proszę o pomoc. Nie wiem, chyba nie można tu załadować rzutu ekranu,
@nabludatel Czy dodałeś warunki reklamacji tutaj? Może tam być dodanych kilka zasad. W formularzu sprzedaży musisz wybrać obowiązujące dla wystawianego towaru.
Tak, utworzyłem już 10 opcji reklamacji. ale nie wiem w czym jest problem, gdyż wybieram z listy i wstawia się do oferty i nie rusza dalej. Cały czas po zatwierdzeniu i próbie przejścia do dalszych kroków blokuje mnie na tej cholernej planszy rekamacyjnej.....
@nabludatel jeśłi wypełniłeś zakładke z reklamacjami to wystawiając oferte musisz rozwinąc wartośc : reklamacje i tam wybrac odpowiednią. Jełsi masz jedną to ją wybierz . I powinno pójść.
Tak też zrobiłem! ale cały czas wyskakuje komunikat: "Niepoprawnie wypełniony formularz - Opcje zwrotów i reklamacji są wypełnione niepoprawnie". Chce się wyć już już od bezradności. Drugi dzień nad tym siedzę.... Nie mogę przebrnąć przebrnąć przez to........
Za każdym razem kiedy kieruje mnie do tej zakładki, wypełniam od nowa warunki reklamacji. Namnożyłem już 8 opcji takich samych.
@nabludatel Prześlij na adres: spolecznosc@allegro.pl zrzuty ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności. W treści zgłoszenia podaj link do tego wątku.
@nabludatel Dziękuję. Przesłany zrzut niestety nie pozwala na weryfikację. Co się dzieje, kiedy klikasz w DODAJ WARUNKI REKLAMACJI?
Był błąd strony, nie wyskakiwało okienko, z którego można było wybrać warunków reklamacji.
W końcu po piętnastym odśwswieżeniu pojawiło się.
Mysłałem, że to pomoc Pani i chciałem dziękować
Z kolei teraz mam problem, że aukcja nie pojawiła się
https://allegro.pl/oferta/symulator-vr-kino-5d-15531437965
Może wie Pani dlaczego?
Ostatni raz sprzedawałem na allegro 10 lat temu.
To co zrobiło się teraz to jest jakaś masakra, **piiip** znacznie łatwiejsze, bardziej intuicyjne
@nabludatel Oferta https://allegro.pl/oferta/symulator-vr-kino-5d-15531437965 nie pojawia się gdzie? Na liście wyszukiwania?