Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy ktoś spotkał się z przypadkiem rozjaśnianych zdjęć na aukcji? Dotyczy głównie ciemnych produktów. Dodaje zdjęcia prawidłowe , na aukcji 2 zdjęcia dobre reszta rozjaśnionych. Przesyłam przykład aukcji 10805632558
@SmA-Conhpol Udało nam się znaleźć przyczynę tej sytuacji i oczywiście naprawimy ten błąd, ale w między czasie możesz użyć jakiegoś darmowego narzędzia do kompresji PNG, np. tego. Po przetworzeniu przez takie narzędzie zdjęcia ładują się już prawidłowo po dodaniu do oferty.
@_HolaOla_ Witam,
Zgłaszany problem przy rozjaśnionych zdjęciach nadal jest nie rozwiązany, kiedy mogę spodziewać się że zdjęcia będą takie jak mają być, klienci również są niezadowoleni , proszę o pilny kontakt
@SmA-Conhpol, przykro mi, z powodu tej sytuacji. Otrzymałam jednak informację, że problemem jest samo zdjęcie, a dokładniej jego przezroczystość. Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest usunięcie przezroczystości i wgranie zdjęć jeszcze raz.
Problem rozwiązuje wspomniany wcześniej darmowy kompresor png. Po przetworzeniu przez takie narzędzie usuwana jest z obrazka przezroczystość, dzięki czemu po zapisaniu i ponowym wgraniu do oferty, wyświetla się bez rozjaśnienia.
@mr_oma Jest szybszy sposób - wystarczy otworzyć zdjęcie Windowsowym Paintem, i od razu zapisać obraz - pomijamy wysyłanie/ściąganie obrazów. Są też narzędzia do masowej edycji, ale zakładam, że nie każdy lubi instalować dodatkowe oprogramowania 😄
Najlepiej jak ustawi się Paint jako domyślny program do otwierania obrazów, wtedy pozostaje nam: podwójny klik na zdjęcie -> ctrl + S -> alt + f4 i gotowe, sekunda roboty 😁
Ja miałem podobny problem, połowa zdjęcia była niebieska - Paint sobie z tym poradził 😉
@mr_oma zdjęcia były robione od nowa, wygrywane i błąd nadal jest...
@DarkStoorM zdjęcia tylko na allegro mają ten błąd , wszędzie indziej są poprawne, jedno zdjęcie robione w tym samym czasie na tych samych ustawieniach jest poprawne a reszta nie