anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sales center , allegro jako aplikacja na androida

budoled
#8 Zapaleniec#

Witam , Czy z allegro jako sprzedający  można korzystać poprzez aplikację na smartfona. Chodzi o obsługę sprzedaży - sales center.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@budoled Nie, aplikacja Allegro jest przeznaczona do zakupów. Do zarządzania sprzedaży rekomendujemy wyłącznie wersję desktopową, bo to w niej są dostępne zaawansowane narzędzia sprzedażowe. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

budoled
#8 Zapaleniec#

"rekomendujemy" to znaczy że jednak coś jest nieoficjalnego 🙂

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@budoled nie ma, korzystać ze wszystkich narzędzi do sprzedaży możesz wyłącznie w wersji desktopowej. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

budoled
#8 Zapaleniec#

Ciekawe czy jest coś w planach  @_HolaOla_ wiesz coś na ten temat.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@budoled nie, na ten moment nie ma takich planów. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak już wejdziesz w sales center to nie wrócisz, niezależnie czy to apka czy przeglądarka.

oznacz moderatorów

budoled
#8 Zapaleniec#

Wiem że nie można wrócić , bo chciałem i nie mogłem , szkoda że stworzyli te sales center ,a nie ma aplikacji na smartfona 

oznacz moderatorów

ProLsnienie
#9 Pomysłodawca#

Średniowiecze, niby zaawansowane możliwości ale aplikacji nie planują.. przecież to jest tak potrzebne a oni nie planują..

oznacz moderatorów

www_KKBM_pl
#1 Nowicjusz#

W punkt. 90% kupujących korzysta z zakupów allegro poprzez Smartfon. A my sprzedający jak zawsze jesteśmy pomiotkami i ślęczeć musimy przy pc. Dojenie i wykorzystywanie tyle. Myślę, że **piiip** wejdzie nie długo naprawdę dużymi krokami. Allegro to jakaś inna rzeczywistość z perspektywy przedsiębiorcy, zamiast jak najwięcej czerpać z kupujących allegro woli doić w pocie czoła przedsiębiorczych i ciężko pracujących sprzedających.

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Kupujący raz opłaci Smart a później i tak cały rok sprzedający dopłaca za kupującego. Kocioł 😁

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

www_KKBM_pl
#1 Nowicjusz#

Gdy tylko ta większą platforma którą znamy wchłonie allegro... To tylko kwestia czasu. Tam wszystko jest o niebo bardziej przyjazne i proste dla sprzedających. Życzyłbym sobie i wszystkim aby allegro nie szła ścieżka konsekwentnie niewłaściwa, a brało przykład ze sprawdzonych rozwiązań aby sprzedającym było wygodniej, prościej lepiej a wtedy wszyscy będą mieli z tego korzyści 

oznacz moderatorów