Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mimo wyboru języka polskiego wszystko jest po angielsku. Nie mogę wystawić aukcji przez mój asortyment i dalej "wystaw podobną" po uzupełnieniu wszystkich danych klikam wystaw i pojawia się pusta strona z zaakceptowaniem plików cookies i tak cały czas. Przy zamówieniach zaznaczam, że wysłałem paragon poza allegro i znów pojawia się pusta strona. Nie można normalnie pracować, wystawiać aukcji. To sales center to jakiś kiepski żart. Przywróćcie starą dobrze działająca wersję i przestańcie utrudniać ludziom życie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Poza tym nie mam przycisku powrotu do starej wersji mój asortyment. Naprawcie to!
@bbautobb powrotu już nie ma, ja się wstrzymuje z kliknięciem 😄 Czyściłeś ciasteczka, próbowałeś na innej przeglądarce ?
Próbowałem, wszędzie to samo
@bbautobb w pierwszej kolejności wyczyść dane przeglądania i pliki cookie w przeglądarce. Jeśli to nie rozwiąże problemu, to sprawdź działanie strony w trybie incognito. Jeśli niedogodności nadal będą występować, prześlij zrzuty ekranu z błędem.
Jeśli niedogodności nadal będą występować, prześlij zrzuty ekranu z błędem
i wyloguj się z serwisu 🙂
to są jakieś jaja nic nie działa!!!!
Po kliknięciu w lista produktów i pojawia się tło jak powyżej na zdjęciu i tak w kółko!
Czyszczenie ciasteczek, wylogowywanie się nic nie daje incognito też, na innych przeglądarkach to samo. Przy próbie wystawienia aukcji po kliknięciu wystaw pojawia się pusty ekran jak na zrzucie, przy przeciągnięciu fv i próbie zapisz tak samo. Wszystko w j angielskim mimo zmiany na polski. Zróbcie coś z tym bo nie mogę wystawiać aukcji albo przywróćcie mi poprzednią wersję, która działała dobrze
zmień język na Polski i działa! u mnie hula jak tralala
@bbautobb @laptopy_bochnia zgłosiłam opisane przez Was problemy - dzięki za przesłanie zrzutów.
@bbautobb @laptopy_bochnia otrzymałam informację, iż problem może wynikać z użycia automatycznego tłumaczenia strony w przeglądarce. Wyłączenie tej funkcji powinno pomóc.
Nie pomaga, ale dziwnym trafem pobieranie prowizji od sprzedaży działa prawidłowo
@bbautobb Jeśli wyłączyłeś już automatyczne tłumaczenie, proszę, abyś wyczyścił pamięć podręczną przeglądarki i sprawdził ponownie.
Nic to nie pomaga, no ale przeglądarki mam wyczyszczone elegancko. Fantastyczna pomoc, a aukcji jak wystawiać nie mogłem tak nie mogę. To sales center to **piiip**o zabugowane gorzej niż pierwsza wersja Androida
@bbautobb W takim razie wyjaśniam dalej z odpowiednim zespołem.
Mam to samo.