anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skoro brak danych, to czemu oceniają in minus ??

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

Drobni sprzedawcy walczą o swoje prawa do rzetelnej i sprawiedliwej oceny sprzedaży.

Uważam za bardzo krzywdzące odejmowanie punktow jeśli brak jest możliwości oceny.

Ciągle pisałam, że skoro nie mam dyskusji z kupujacymi to i ne powinnao byc oceny. Pojawiła się w końcu informacja :

Utworzone Dyskusje:1
Klienci założyli Ci 1 Dyskusję. Szybko odpowiadając i efektywnie rozwiązując problemy klientów pokażesz, że dbasz o wysoką jakość ich obsługi.
Chcesz wiedzieć, które Dyskusje miały wpływ na Twój wynik w tej kategorii? 
0 / 0
Nieoceniany

Teraz walczę o to samo ale w zakresie:
1/
Szybkie zwroty wpłat do klientów:Brak danych
Jeśli Twoi klienci zwrócą swoje zakupy, postaraj się jak najszybciej zwrócić im pieniądze. Kupujący z pewnością to docenią i kupią u Ciebie ponownie.
0 / 30
Brak danych
2/
Terminowe odpowiedzi na wiadomości klientów:Brak danych
W ostatnich 30 dniach klienci nie wysłali Ci wiadomości.
0 / 20
Brak danych

3/
Średni czas odpowiedzi na wiadomości klientów:Brak danych
W ostatnich 30 dniach klienci nie wysłali Ci żadnej wiadomości lub na żadną nie otrzymali od Ciebie odpowiedzi.
0 / 70
Brak danych

100 punktów w ocenie sprzedazy w PLECY.  Dlaczego???? Skoro brak jest odpowiedzi bo KLIENCI NIE WYSYŁALI CI ZADNEJ WIADOMOŚCI,   bo KLIENCI NIE ZWRACALI ZAKUPÓW,  to dlaczego mnie ukarano odjeciem a właściwie niedodaniem 100 punktów. 

Proszę  Panie moderatorki o zajęcie stanowiska. 
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Rzetelna ocena wiąże się z logiką a w regułach allegro jej niestety jest mało . Też tracę punkty za brak dyskusji oraz zwrotów . Za to że nikt takowych nie zakłada i nie robi zwrotów powinny być dodawane punkty a nie ich ujmowanie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@AptekaNatolinska Cześć. Jak sama zauważyłaś — to nie są punkty ujemne czy "karne", ale masz rację. Zdajemy sobie sprawę z tego, że obecny system ocen nie jest idealny, planujemy udoskonalenie w tym temacie (szczegóły ujawnimy jeszcze w tym roku). 

oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

@AptekaNatolinska proś znajomych o robienie zamieszania - dyskusje, zwroty, pytania. Dostaniesz  dodatkowe punkty. Logiczne?

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

@atechnik_sklep  eee. jaja sobie robisz,  na co mi takie zamieszanie, szkoda fatygi.

oznacz moderatorów