Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć Wszystkim.
Pojawia się nowa statystyka - skuteczność wysyłki. A niech będzie i **piiip**ylion statystyk byleby były logiczne a nie bzdurne. Nie wiem czy już ktoś zaglądał w raporty, ja tak. I jakież zdziwienie, iż negatywnie na wynik wpływa brak wysyłki w zadeklarowanym czasie, kiedy ma się co? zadeklarowany urlop.
I najbardziej bezsensowna odpowiedź na czacie - można na czas urlopu pozamykać wszystkie aukcje:-))))))) tylko po co w takim razie funkcja "urlopu".....
Jedna uwaga do nowatorskich osób z Allegro, najpierw wszystko przemyślcie a potem wprowadzajcie jakieś nowe rzeczy. Nie sposób błysnąć, ważne żeby błysnąć z sensem.
Pozdrawiam
@Monecjusz Czasem warto przejrzeć poprzednie wątki bo temat urlopu wałkujemy tu nieustannie aż do obrzydzenia ..
@Monecjusz jak idziesz na urlop to ustaw wysyłkę na 14 dni 🙂 nie spadną Ci statystyki 🙂
@Monecjusz, u mnie, wysyłki w terminie podliczyli na 99%, a w raporcie wszystkie wysyłki są w terminie🙂
Dla mnie spoko, ładnie graficznie i z celem podprogowym 🙂
Wysyłający w terminie mogą poczuć autodocenienie 🙂
Arek twierdzi, że to fajne wyzwanie wymaksować te staty 🙂
@Monecjusz Oni błyskaja, bo szukaja sensu i mysla, ze zobaczą w tym błysku, ale to beznadzieja i chaos.
No cóż, chyba koronavirus pada tez i na mózg co poniektórym wymyślającym te statystyki. W końcu za cos muszą brać pieniądze.
@AptekaNatolinska Rozumiem, że możesz mieć własną opinię i zdanie dotyczące przydatności tego narzędzia, ale bardzo proszę o powstrzymanie się od wyrażania tutaj tego typu opinii w stosunku do kogokolwiek, również w stosunku do pracowników Allegro.