Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie jak mogę sprawdzić co mam źle w cenniku dostaw , bo nie mam w produktach moich smarta, czyli kupujący nie może kupoć mój produkt w programie smart.
mam spełnione te wymogi - warunki zwrotu są, ceny okej, metody dostaw odpoiednie są, ... chodzi o te wymogi niżej - wszystko ok niby:
udostępnij w swoich ofertach przynajmniej jedną z poniższych metod dostawy w ramach Allegro Smart!:
..... ALE ale nadal jak by nie działa
co mogę zmienić, czy może mi ktoś sprawdzić co mam źle? chcę żeby moje produkty można było kupować ze smartem, żeby one były oznaczone SMART
dzięki z góry za odpowiedź
@IFRANK masz za mało opinii 😞 musisz mieć 5
Zapomniałeś o początku warunków
Dzięki
jaka jest najlepsza opcja o proszenie o opinie - po prostu pisać maila do klientów czy jest z automatu jakać opcja wysłania zapytania prośbe o ocene zakupu?
@IFRANK ja bym nie ponaglał, bo to różnie bywa, allegro przypomina mailowo oraz w panelu że są do wystawienia opinie 🙂 Możesz karteczki wkładać z podziękowaniem i prośbą o opinię
@IFRANK Nie ma najlepszej opcji, jedni zrozumieją i napiszą, inni nie zrozumieją i potrafią napisać nieprzychylny komentarz, musisz wyważyć taka prośbą bądź ostrożnym. Moim zdaniem najlepiej wysłać prośbę w przesyłce.😊
5 opinii i to od rożnych kupujących.😊
JUŻ MAM 5 OPINII I RECENZJI - SZYBKO POSZŁO ))
A JAK TERAZ?? MUSZĘ WŁĄCZYĆ GDZIEŚ TEN SMART CZY AUTOMATYCZNIE MUSZĘ CZEKAĆ I ALLEGRO AUTOMATYCZNIE JAKOŚ MI USTAWI?
NO BO RESZTA CHYBA MAM OKEJ , SPEŁNIONE:
Wszystkiego nie możemy Ci sprawdzić, jedno jest pewne jak zostaną spełnione warunki, Smart się sam uruchomi.😊
@IFRANK automatycznie wskoczy ale 5 komentarzy musi być unikalnych od 5 różnych kupujących 😄