Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj pojawiła się moja oferta dodane kilka dni przed urlopem, przy wystawianiu oferty jak zwykle dodałem zdjęcia które teraz w ofercie się nie wyświetlają - jest tylko w lewym górnym rogu ikonka "wczytaj obraz". Czy coś takiego można gdzieś zgłosić czy muszę wystawić ofertę jeszcze raz. Oferta nr 12389714994
@Bambek69, w jaki sposób dodawałeś zdjęcia? Czy możesz je tutaj załączyć?
Dodawałem tak jak za każdym razem, przy wystawianiu oferty dołączałem zdjęcia bezpośrednio z komputera. W międzyczasie sprawdziłem drugą aukcję która ma się dopiero pojawić i tam był taki sam problem ale zdążyłem na niego zareagować. W jaki sposób mógłbym tutaj wrzucić zdjęcia, jakiś link czy bezpośrednio?
@Bambek69, dzięki. Zweryfikuję to. 🙂
@Bambek69, próbowaliśmy powtórzyć ten błąd, natomiast udało nam się bez problemu wystawić ofertę testowo z tymi zdjęciami. Niestety, ktoś już licytuje Twoją ofertę, więc nie zmienisz zdjęć zgodnie z tym artykułem. Możesz odwołać licytację i spróbować wystawić ofertę ponownie. Wtedy w powodzie odwołania opisz, na czym polega problem (w tym przypadku jest to błąd wyświetlania licytacji).
Przed wystawieniem oferty, wyczyść pliki cookies i sprawdź, czy błąd się powtarza. Jeśli tak daj znać. 🙂
Dzięki za próbę pomocy. Zakończyłem trwającą ofertę, nowo wystawiona póki co wygląda okej ale zobaczymy jak będzie jak nastanie godzina jej wystawienia,
Pozdrawiam