Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Dzisiaj w jednej transakcji zauważyłem, że klient dostał darmową przesyłkę Smart za zakup za kwotę 9.85.
Jakim sposobem do tego doszło? Sam nie mam żadnego pomysłu
Dla 10 tys. wybrańców smart od złotówki 😄
@lukaszflak14 dobrze, że nie za 1 zł, bo byś dopłacił, a tak masz do przodu na dropsy 🙂
Tak jak pisze @DarkStoorM trafiłeś na wybrańca, taki Neo z Allegro, 1 z 10 000 szczęściarzy.
@lukaszflak14 stało się dokładnie tak, jak piszą moi przedmówcy 🙂 promocja dla kupujących.
@cloudcloud wiesz o tym że przez lukę w waszym systemie wszyscy inni też mogą mieć Smart! od 1 PLN? 😄
To chyba dobrze, nie?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 Wydaje mi się że gdzieś w jakiejś przyszłości Allegro będzie chciało aby większość przesyłek była darmowa ( poza specyficznymi typu palety, dodatkowe ubezpieczenie, niewymiarowe itp..)...
@Client:79179573 No,jasne, że dobrze. Zwłaszcza dla sprzedawców, którzy dokładają do Smarta i teraz dołożą więcej niż zarobią na przedmiocie za 9,80
Mówisz o tych biednych, uciśnionych sprzedawcach, siłą zmuszanych do handlowania na Allegro?
PS: Przyjrzałem się temu holenderskiemu serwisowi aukcyjnemu. Nawet ciekawy. Sama tam wystawiasz, czy korzystasz z pośrednictwa jakiejś firmy z Krakowa?
PS2: Tam na dole, po prawej, to Twoje arcydzieło? Może nie najlepiej wyeksponowane, ale towarzystwo ma zacne.
@Client:79179573 Jesteś mistrzem teorii spiskowych.
Za tydzień mam wesele chrześnicy w Bydgoszczy. Może się spotkamy i pogadamy?