Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostaję smsy z kodami od Allego chociaz nic nie kupuje w danej chwili, dzis dostalam 12 takich smsow, mozecie podpowiedziec co z tym fantem mam zrobic ?
@aldo5A coś bliżej? Co w takim sms jest napisane?
ps. Nie wydaje mi się aby to było Allegro...
napisane jest : Twoj kod sms to ........ i tu podany jest nr kodu
@aldo5a skad wiesz że to od Allegro? Jest polecenie aby ten kod gdzieś wpisać?
ps Ciagle nie sądze że to Allegro...
juz napisalam co jest w smsie, a skad wiem ze dostaje sms z T-mobile np albo innej firmy ?
Podczas logowania ten kod przychodzi?
nie, nie korzystam w dajej chwili z allego, poprostu przychodzi sms za smsem bez powodu
może ktoś próbuje sie zalogowac na moje konto ?
A masz ustawione na koncie Allegro zabezpieczenie, że przy każdym logowaniu prosi o kod SMS?
Do mnie identyczne SMSy przychodzą. Nadawca: Allegro.
Takie smsy przychodzą jak ktoś chce wziąć coś na raty zero przez allegro.
@aldo5 Taki SMS przychodzi gdy próbujesz zmienić hasło do konta allegro. Dostałem 2 dni temu gdy zmieniałem hasło.
W Twoim przypadku może to być próba włamania albo pomyłka.
To jeszcze nie koniec świata. Ktoś mógł podać Twój numer telefonu omyłkowo, pomylił się o 1 cyferkę. Najlepiej jednak skontaktować się z Pomocą allegro aby to sprawdzili.
Ja też dostałem taki sms Długo się zastanawiałem co to takiego - myślałem nawet że jest to jakiś numer do jakiegoś oszukanego serwisu gdzie kasują 10zł na minute. Ale przypomniało mi się, że kilka dni temu jak logowałem się do Allegro to byłem proszony o wpisanie właśnie tego kodu ze względu bezpieczenstwa.
Jak zmieniasz hasło do logowania na allegro to przychodzi sms z kodem i trzeba go wpisać do okienka