anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sobotni dół sprzedaży

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

Jak sprawdziłem w dostępnych statystykach Allegro sobota to dół sprzedaży. Tydzień za tygodniem to samo. Czy zatem szanowne Allegro zamiast skupiać się na programach szybkich, szybszych, najszybszych  i megahipersuper szybkich wysyłek skupiło się na zwiększeniu atrakcyjności zakupów w sobotę? Może niższa prowizja w sobotę, może coś innego? Rzucam temat do przemyśleń. Co sądzicie? No a może nie mam wystarczająco dużo danych i wyciągam błędne wnioski? 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

Nie podpowiadaj, bo zaraz zrobią "superoferta w sobotę", z prowizja 10zl od każdej soboty, rzucisz sie i złapiesz się w pułapkę, jak ja ostatnio. Bo to bedzie np na rok, a rezygnacja z tego, jakby ci przyszło do głowy, że sobót w roku jest 17 , bedzie kosztowac 200zł.  Wolę mniejsza sprzedaż niz te ukryte pułapki. 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Bo w sobotę to statystyczny polak odpoczywa ,jak mu się podoba a nie myśli o zakupach .Większość swoich ofert wystawiam w licytacjach ale tak by nie kończyły się w soboty bo sam też już to dawno zauważyłem i wolę być w sobotę tym statystycznym polakiem.

oznacz moderatorów