Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od 16 września sprzedaż na moim koncie drastycznie spadła, z 4/6 ofert dziennie do zera, ewentualnie co raz coś się co kilka dni sprzeda. w tym samym dniu dużo ofert dostało cechę business i w allegro analytics oferty się wyświetlają jako sprzedaż business dodatkowa zakładka wyników sprzedaży (segment klienta) wcześniej wszystkie sprzedaże były w allegro, teraz są w business, oprócz allegro. czym to jest spowodowane? co zmienia ten status? czym jest spowodowany taki spadek sprzedaży? miał ktoś podobne problemy? jakiś sposób na rozwiązanie tego?
jak się dowiesz daj znać, inni też by chcieli wiedzieć czemu mniej sprzedają
Muszę przestać tu zaglądać bo tylko człowiekowi się ciśnienie podnosi... allegro szkodzi zdrowiu.
Ostatnio zauważyłem u siebie że nawet oferty warte kilka dyszek w licytacji od złotówki nie znajdują chętnego i kończą się bez sprzedaży . Normalnie cuda się dzieją.
mamy to samo, niestety widzialam juz kilka watkow na ten temat, kilka osob juz pisalo i nikt nie uzyskal konkretnej odpowiedzi, niestety mamy rowniez spory spadek, mielismy dziennie po t50/60 zamowien, teraz moze 20
Mam ten sam problem. Pierwszy raz od kilku lat totalny zastój w sprzedaży i w ogóle w zapytaniach odnośnie zakupu, zauważyłam klapę od 20-22 września. Nigdy nie miałam takiego problemu, zaczyna mi się hot sezon, a ja mam wrażenie, że jestem na urlopie. Coś jest nie tak!