anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spadek sprzedaży od 16 września

GALERIATeam
#2 Obserwator

od 16 września sprzedaż na moim koncie drastycznie spadła, z 4/6 ofert dziennie do zera, ewentualnie co raz coś się co kilka dni sprzeda. w tym samym dniu dużo ofert dostało cechę business i w allegro analytics oferty się wyświetlają jako sprzedaż business dodatkowa zakładka wyników sprzedaży (segment klienta) wcześniej wszystkie sprzedaże były w allegro, teraz są w business, oprócz allegro. czym to jest spowodowane? co zmienia ten status? czym jest spowodowany taki spadek sprzedaży? miał ktoś podobne problemy? jakiś sposób na rozwiązanie tego?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mix-mce
#14 Krzewiciel

jak się dowiesz daj znać, inni też by chcieli wiedzieć czemu mniej sprzedają

Muszę przestać tu zaglądać bo tylko człowiekowi się ciśnienie podnosi... allegro szkodzi zdrowiu.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ostatnio zauważyłem u siebie że nawet oferty warte kilka dyszek w licytacji od złotówki nie znajdują chętnego i kończą się bez sprzedaży . Normalnie cuda się dzieją.

oznacz moderatorów

bbpromotions
#8 Zapaleniec

mamy to samo, niestety widzialam juz kilka watkow na ten temat, kilka osob juz pisalo i nikt nie uzyskal konkretnej odpowiedzi, niestety mamy rowniez spory spadek, mielismy dziennie po t50/60 zamowien, teraz moze 20 

oznacz moderatorów

Grafika_MN
#8 Zapaleniec

Mam ten sam problem. Pierwszy raz od kilku lat totalny zastój w sprzedaży i w ogóle w zapytaniach odnośnie zakupu, zauważyłam klapę od 20-22 września. Nigdy nie miałam takiego problemu, zaczyna mi się hot sezon, a ja mam wrażenie, że jestem na urlopie.  Coś jest nie tak!

oznacz moderatorów