Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od drugiej połowy stycznia zauważyłem bardzo duży spadek sprzedaży. Spadek rzędu co najmniej 50 %. Dodam jeszcze, że sprzedaję produkty dla zwierząt. Te produkty sprzedają się cały rok. Jak to wygląda u was ?
Witam u mnie tez spadki ludzie nie kupuja, nie wiem czym to jest spowodowane ja sprzedaje bielizne damska . Spadki mam od października wtedy sie zaczeło od zmian w wyszukiwarce. Nie wiem co mam już robić a rachunki trzeba płacić 😞 tylko za co.
Dokładnie mam to samo spadek sprzedaży, od dłuższego czasu, rachunki coraz wyższe za wszystko, a allegro nie widzi w tym problemu tylko coraz bardziej dokręca śrubę sprzedawcy, cisną ile mogą.
Branża dziecięca, mimo zmniejszającej się konkurencji ciągłe spadki, ostatni miesiąc to tragedia. Dobrze że mamy inne źródła sprzedaży ale tam też coraz mniej kupujących.
@991221 @DzieckoExpert @sklepRTVSAT @stylowy_raj czy to wina polityki allegro ( ukrywanie przewoźników, sortowanie, manipulacja wyszukiwarką kupujący odchodzą ) czy to wina konkurencji ( te mu, sh ine itp. ) czy tego i tego zobaczymy po raportach za rok 🙂
Sam mam dość już szukania po zmianach, nie mogę wybrać kuriera który mi pasuje, drogie produkty szczególnie te tanie, przełożyło się że większość kupuje gdzie indziej 😞
Potrzebowałem kamizelki na allegro najtańsza 4,89 zł na innym portalu Polskim 3,79 zł 😄 dopłaty do smart, prowizje, zwrotu kupujących, prowizje od kosztów wysyłki przekładają się na wyższe ceny, sprzedawcy musieli podnieć ceny drobnicy 😞
@kostas11 drobnica śmignie dopiero od marca
@mdrogeria najbardziej mnie irytuje ukrywanie kuriera 😞 ale jest portal co tego nie robi i na dodatek w darmowej dostawnie ma InPost Kurier co mi najbardziej pasuje jak dobiera paczki to od razu przywozi 😞
ostatnio musiałem kupić na allegro kurierem i żeby przywiózł mi to DPD wybrałem pobranie bo tu w smarcie miałem wybór, dziadostwo według mnie 😞
@mdrogeria To już całkiem niedługo 🐭