Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję produkt za 99 zł a jacyś oszuści - cwaniacy - sprzedają go za 179 klientowi podają adres wysyłki klienta .Czyli robię za magazyn ,zarabiam powiedzmy 10 zł a cwaniak zarabia 50 - przekierowuje tylko dane ...
Klient nieświadomy portal jest do przodu też ekstra...niby wszystko fajnie ? NIE DO KOŃCA ... jak portal zatem weryfikuje zakładane konta ???
@ZROBPREZENT hmm chcesz sprzedać swój produkt po 99zl. ktoś Ci tyle ze niego płaci. Wiec w czym problem ? Ty otrzymujesz tyle zapłaty ile chciałeś. A nie wiem czemu Ci sie nie podoba że ktoś na tym jeszcze potrafi zarobic. Mam wrażenie że typowa polska zawiść.
U nas takie transakcje są dosc częste i nie mamy z tym problemu.
Jesli uważasz że to nie w porządku podnieś cene i komus nie bedzie sie opłacało tego robić. .... Inna sprawa że Ty także pewnie sprzedasz mniej.....
no tak de facto niby fajnie i tak prawdopodobnie podchodzi do tego portal w sumie jest interes. Rozumiem że skoro klient nie dba o swoje wydatki to co się martwić . No niby tak ale nie do końca proszę szanownego kolegi , portal nie weryfikuje zakładanych kont , jednak elementarna wiarygodność powinna być , dbałość . Z lewych kont nikt nie odprowadza podatku nie ponosi odpowiedzialności , zwija po miesiącu i zakłada kolejne . To wcale nie jest nic .
@ZROBPREZENT ohh ale nie wiemy czy to "lewe" konto. U nas często kupują osoby prowadzące działalność, sprzedające i zarabiające zupełnie legalnie . Tylko w wiadomości dla sprzedajacego piszą adnotacje aby FV nie wkładać do paczki lecz wysłać tylko na maila.
Z naszej strony nie ma z tym żadnego problemu. My otrzymujemy za produkt tyle ile oczekujemy a jeśłi ktos kupuje go aby na nim zarobić - cóż ma takie prawo
Ale Allegro to nic nie obchodzi, oni mają prowizję, a reszta to sprawa dla US.
Haaaa żal w d... Ściska ot to cały Twój problem. Może też podnieś cenę, aby coś zarabiać, bo chyba o w handlu chodzi, żeby na sprzedaży zarabiać prawda?
obrzydzenie bierze , cześć przyjemniaczku.
Czy nie na tym polega handel, że kupujesz coś taniej by drożej sprzedać? Czy jest w tym coś nagannego?
Pies ogrodnika 🙂
Nic złego w tym nie ma, przyzwyczajaj się.
@ZROBPREZENT Nie rozumiem w czym jest problem? Na tym przecież polega handel - kupić taniej i sprzedać drożej.
Ja byłbym zadowolony jakby mi ktoś tak kupował. Sprzedajesz a jak będzie jakiś problem to pośrednik będzie go rozwiązywał. Na ale jak nie chcesz tego to sposób jest prosty, wkładaj wydrukowany rachunek z ceną do paczki.