Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Serdecznie Państwa
Czy jest jakiś regulamin odnośnie wielu kont na allegro i sprzedaży tych samych produktów?
Mianowicie chciałbym zrobić odłam od głównego konta na allegro i zacząć sprzedawać po za głównym kontem inne produktu np. zrobić konto na produkty typu bhp gdzie odbywała by się sprzedaż tych produktów, ale dalej by te produkty były sprzedawane na głównym koncie.
Przykład
Główne konto - rękawiczki, artykuły metalowe itd
Poboczne konto - same rękawiczki
Chciałbym się upewnić czy nie złamie w ten sposób jakiegoś wewnętrznego regulaminu allegro.
Pozdrawiam i życzę wszystkich obecnym na forum wesołych świąt 😉
Dzięki za życzenia. Przeczytaj dokładnie bo tam
W jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz. Oferty, które zostaną przez Ciebie powielone, możemy zakończyć przed czasem. Zostawimy wtedy te oferty, które cieszą się większym zainteresowaniem kupujących: weźmiemy przy tym pod uwagę oznaczenie Smart!, promowanie ofert, Allegro Ads, oznaczenie SUPERCENA oraz najwyższe GMV (Gross Merchandise Value).
Jak sprawdzamy, czy oferty zostały powielone
Bierzemy pod uwagę:
Za powielone uznajemy oferty jednego sprzedającego, w których wystąpią jednocześnie wszystkie czynniki wymienione powyżej. Nie ma znaczenia, czy oferty wystawiasz na różnych kontach.
A tu jest napisane tak:
W jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz."
Czyli w zasadzie mogę mieć dwa konta ? Chyba wieczór już i nie myślę trzeźwo ^^
Dobra, tylko praktyka! Praktyka!!! Nie możesz mieć więcej niż dwie oferty w jednym produkcie.