anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać aukcji promowanej na stronie działu

decovena
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry,

dziś rano ok. godz 10 zaczęłam promować aukcję nr 12672555045 i do chwili obecnej nie widać, żeby była promowana na stronie działu. Oplata została pobrana od razu 😏 ale aukcja wciąż nie jest widoczna ani podczas wyszukiwania w trybie incognito, bez logowania ani na koncie prywatnym. Testowane nawet po wielokrotnym odświeżaniu, na różnych przeglądarkach itd. Promowana aukcja jest nadal widoczna w zwykłych ofertach daleko w tyle za innymi produktami z mojej oferty, które nie są promowane. 

Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@decovena jakiego dokładnie hasła używasz podczas wyszukiwania? Sprawdziłam u siebie i Twoja oferta jest na pierwszej pozycji w wynikach wyszukiwania: 

Zrzut ekranu 2023-12-13 o 14.36.01.png

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

decovena
#7 Wielbiciel#

Nawet na tym screenie widać, że nie pokazuje się żadna promowana oferta. Oferta, która wyświetla się na samej górze to nie jest oferta, za której promocje zapłaciłam. 

Czy jeżeli zapłaciłam 29zł za promowanie oferty, to ona nie powinna wyświetlać się na samej górze na liście z opisem " Oferty promowane" ? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@decovena promowanie na stronie działu polega na tym, że Twoja oferta będzie wyróżniona na stronie działu, w którym wystawiasz ofertę. Znajdzie się w specjalnej galerii z promowanymi ofertami. Pokazujemy w niej miniaturę, cenę i tytuł oferty. Kupujący przejdą stąd bezpośrednio do Twojej oferty.
Oferty pokazywane w tej galerii zmieniają się, ale możesz sprawdzić, że Twoja jest wśród nich tutaj
Jest to widok po wybraniu opcji "pokaż więcej" w promowanych ofertach na stronie działu Dom i ogród i wybraniu odpowiedniego liścia kategorii - Koce i narzuty:

la_nika_1-1702478156002.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów