Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupujący zakupił opisany w aukcji towar jako niekompletny po czym wystawił negatywny komentarz o treści: "towar niekompletny", jak usunąć niepoprawną opinię? Z klientem nie ma kontaktu.
@magnat_24_net Pisz do Allegro przez kontakt. Ale jeżeli nie użył wulgaryzmów i nikogo nie obraził.to raczej nie usuną...
Właśnie napisałem, dzięki.
@magnat_24_net Niestety takie prawdziwki też występują i nie ma na to rady. Do jego komentarza, zrobiłeś dobry odpis /bardzo czytelny/. Każdy normalny klient będzie wiedział, o co chodzi.Spróbuj zadzwonić do tego środka od kapusty i porozmawiać,bo bez jego pomocy, komentarz może zostać na twoim koncie.
O tym, że takie ananasy są to wiem od dawna, ale pierwszy raz się spotkalismy z tym, że kupił, wystawił negatywa, nie odbiera, prośba o usunięcie wysłana i nic. Nawet zwrócić nie chce 😉
@magnat_24_net Może zamiast tego siłownika, założył stylisko od łopaty i jest git🤣
W punkt. Pośmiać się można, ale straciliśmy tytuł super sprzedawcy przez gościa 😉
Jeśli towar który otrzymał był w 100% zgodny z opisem i przez niego straciłeś SS, możesz się pobawić w sąd, w celu odszkodowania za poniesione straty
Dodatkowo jeśli klient wiedział co kupuje i dostał to co powinien, to również Allegro powinno usunąć ten komentarz, poproś ich o weryfikację tego tematu, w tym przypadku myślę że pomogą
Dzięki, pracownik Allegro usunął niesłuszną ocenę.
Pozdrawiam! 🙂