anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż udziałów

MAMY ROZWIĄZANIE!
Vryko
#18 Luminarz#

Witam. Czy sprzedaż udziałów w nieruchomości wymaga spełnienia jakichś szczególnych warunków na Allegro i ogólnie? Czy mając jakieś tam udziały, po prostu mogę je wystawić i czekać na efekty...czy tam ich brak? 😉 

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Hej @Vryko miło Cię widzieć/czytać na Gadane 🙂 Muszę poprosić Cię o chwilę cierpliwości, konsultujemy tą sprawę, wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Vryko W zastępie Moniki wracam z info, że z naszej strony nie ma przeszkód jeśli chodzi o samą ofertę, bo tylko ogłoszenie, a nie umowa kupna-sprzedaży. Natomiast co do samych warunków oraz tego, jak to zrobić musisz to już sam określić. Najlepiej będzie jeśli jak najdokładniej opiszesz co jest przedmiotem ogłoszenia.

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Vryko
#18 Luminarz#

Podziękował, ze stosownym dygnięciem 😉

Maestra

@Vryko Serwus Sołtysie 🙂

Jakoś posiedzenie konsultacyjne rady sołeckiej w Twojej sprawie przeciąga się, czy tylko mnie się tak wydaje?
No to w celu umilenia "chwili cierpliwości"🤣, opowiem Ci historyjkę, jak pewien opiekun gadów w zoo tłumaczył swoje zaniedbanie:
Wszedłem - jak co dzień rano - z karmą, do wybiegu dla żółwi. Nie zdążyłem domknąć furtki, kiedy one... szaaaaaaast, praaaaaaast... i uciekły! To był moment!

oznacz moderatorów