Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedawca nadal przesyłkę , kontaktował się ze mna przez SMS a na Allegro widnieje informacja ze zakup opłacony? Czy ten sprzedawca próbuje mnie oszukać i chce ukryć wysyłkę przed allegro. P
@domiko1805 nie koniecznie , mógł wystąpić szereg problemów , poproś go o numer przesyłki .
numer przesyłki mam co widac na powyzszym screenie ale na allegro nie ma aktualizacji i zastanwiam sie z czego to wynika dodatkowo sprzedawca jest niemcem co tylko wzbudza moje podejrzenia
@domiko1805 Widać tylko jeden obrazek, nie ma tam numeru. Poczekaj aż przesyłka dojdzie, skoro jest w drodze.
A to zakup na zwykłym, a jaka metodę dostawy Ty wybrałeś?
Tak na zwykłym, paczkomat InPost innej nie bylo
@domiko1805 to może tłumaczyć , jest przedsiębiorcą , a nie ma umowy BDO i nadał prywatnie , spokojnie zaczekaj na przesyłkę , przyjdzie porób fotki , będzie problem masz narzędzia .
To może być jeden z powodów , ale mogły być inne .
@domiko1805 Nie bardzo kojarzę w czym problem. Masz przesyłkę w zakupach, jeśli nie dotrze albo zajdzie coś innego, to klikasz Szczegóły Zakupu, potem Zgłoś Problem i tam piszesz co jest źle i tam Allegro pomaga ci rozwiązać problem. Na razie nie widzę zagrożeń.
Prawdę mówiąc, to ja też nie wiem gdzie jest problem, sam czasem wysyłam poza Allegro, bo kupujący woli iść na pocztę, a w dostawie wybrał Inpost
Nie panikuj
robisz z igły widły