anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca nadal przesyłkę poza allegro

domiko1805
#7 Wielbiciel#

Witam sprzedawca nadal przesyłkę , kontaktował się ze mna przez SMS a na Allegro widnieje informacja ze zakup opłacony? Czy ten sprzedawca próbuje mnie oszukać i chce ukryć wysyłkę przed allegro. P

Screenshot_2025-01-17-17-44-25-667_pl.allegro.jpg

Screenshot_2025-01-17-17-48-42-721_pl.inpost.inmobile.jpg

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg#

@domiko1805 nie koniecznie , mógł wystąpić szereg problemów , poproś go o numer przesyłki .

oznacz moderatorów

domiko1805
#7 Wielbiciel#

numer przesyłki mam co widac na powyzszym screenie ale na allegro nie ma aktualizacji i zastanwiam sie z czego to wynika dodatkowo sprzedawca jest niemcem co tylko wzbudza moje podejrzenia

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@domiko1805 Widać tylko jeden obrazek, nie ma tam numeru. Poczekaj aż przesyłka dojdzie, skoro jest w drodze. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

domiko1805
#7 Wielbiciel#

Screenshot_2025-01-17-17-48-42-721_pl.inpost.inmobile.jpg

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A to zakup na zwykłym, a jaka metodę dostawy Ty wybrałeś?

oznacz moderatorów

domiko1805
#7 Wielbiciel#

Tak na zwykłym, paczkomat InPost innej nie bylo

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@domiko1805 to może tłumaczyć , jest przedsiębiorcą , a nie ma umowy BDO i nadał prywatnie , spokojnie zaczekaj na przesyłkę , przyjdzie porób fotki , będzie problem masz narzędzia .

To może być jeden z powodów , ale mogły być inne .

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@domiko1805   Nie bardzo kojarzę w czym problem.  Masz przesyłkę w zakupach, jeśli nie dotrze albo zajdzie coś innego, to klikasz  Szczegóły Zakupu,  potem Zgłoś Problem  i tam piszesz co jest źle i tam Allegro pomaga ci rozwiązać problem.  Na razie nie widzę zagrożeń.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

Prawdę mówiąc, to ja też nie wiem gdzie jest problem, sam czasem wysyłam poza Allegro, bo kupujący woli iść na pocztę, a w dostawie wybrał Inpost

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Nie panikuj

robisz z igły widły 

oznacz moderatorów