Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Spolecznosc
i chcialbym zapytac dlaczego zakladka :
spytaj spolecznosc
nazywa sie w ten sposob a nie np : spolecznosc lub zapytaj spolecznosc, gdzie slowo zapytaj uzywane jest w internecie o 100000 razy wiecej niz slowo spytaj a wiec jest bardziej popularnym wiedzac, ze sa to slowa podobne.
Dla mnie kiedy uczylem sie gramatyki w szkole gdzie byl duzy podzial ludzi na miejskich i wiejskich to spytac uzywali ludzie ze wsi.
Nie jestem zlosliwy ale nazwa Spolecznosc bylaby lepsza.
Ps. Nie mam znakow polskich bo tekst napisany zostal z telefonu Realme X ktory nie ma jezyka polskiego, pzdr
To wersja wczesnej bety, więc sugestie są tu - ponoć - mile widziane.
Szczerze - widać i`m wiochmen, bo mi nie przeszkadza ta nazwa 😉 Za to z ukontentowaniem czepiam się paru innych rzeczy..
Nie chodzi mi teraz o ludzi ze wsi bo to bylo w latach 80-tych zeszlego wieku.
Podoba mi sie nazwa : Spolecznosc
@Vryko 🙂
@jm2007 dzięki za tę wątpliwość. Jeżeli chodzi o pozycjonowanie w Google to mamy nadzieję, że pozycjonować będą się konkretne odpowiedzi na pytania zadawane przez Allegrowiczów, a nie ogólna nazwa społeczności. Wydaje mi się, że nikt raczej nie wpisuje w Google frazy "zapytaj społeczność Allegro"... BTW, społeczność nazywa się Allegro Gadane 🙂
Natomiast jeżeli chodzi o gramatykę, to prof. Bańko twierdzi, że jest OK.
@msniezek No nie wiem, Maćku. Racja zależy od tego, jaką opcję polityczną wyznaje prof. Bańczak. Jest jedna poprawna i jedna nie bałdzo... 😛
wlasnie
teraz to jest problem kto ma racje
A moj profesor mowil inaczej
@jm2007 moja pani profesor uczyła, że po skrócie np. musi być kropka przed dwukropkiem 🙂
Chłopie, ogarnij się 🙂
widze ze nie mozna wypowiadac wlasnych mysli na tym forum bo zawsze znajdzie sie Ktos komu to nie pasuje i powtarza slowa z wikipedii zamiast uzyc wlasnego mozgu.
@jm2007 cyt." duży podział na ludzi miejskich i wiejskich" Cię ten profesor od polskiego nauczył. Skrót PWN coś mówi? To z czasów, kiedy o Wikipedii nikomu się nawet nie śniło, a wiedzę czerpało się z książek w bibliotece 🙂