anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Statystyki sprzedaży zestawów

Client:40409938
#8 Zapaleniec#

Cześć, czy tylko mi zniknęła opcja sortowania zestawów "od najwięcej sprzednaych"? 

Teraz już nie mam chyba żadnego sposobu na sprawdzanie skuteczności. Chyba że jest jakiś to się podzielcie. Dzieki! 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40409938 Cześć. 🙂 Czy możesz to sprawdzić w innej przeglądarce lub w trybie incognito? W zakładce Mój asortyment takie sortowanie wciąż jest dostępne, dorzucam mój zrzut ekranu sprzed chwili: 

ko_alka_0-1680528484942.png

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dzięki za odpowiedź. Ta opcja owszem działa, ale pytałem o zestawy, które się wyświetlają na karcie produktu jako opcjonalne. 

Interesuje mnie sprawdzenie ich konwersji i dotychczas to było możliwe na stronie "Zestawy i rabaty ", ale od jakiegoś czasu się to u mnie nie wyświetla.

Czy śledzenie tego zostało usunięte? 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40409938 Przepraszam Cię, że czekałeś na odpowiedź, ale konsultowałam to z zespołem, który zajmuje się zakładką "Zestawy i rabaty". Funkcja została wyłączona w ramach testu, w przyszłości prawdopodobnie będziemy z niej rezygnować. Rozumiem, że ta odpowiedź może nie być satysfakcjonująca, ale przekazałam Twoją wiadomość i argumentację w sprawie. 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

nYGpWHY90BXXXm0m.png

oznacz moderatorów