Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak ustawić taką promocję zważywszy na to że wg, statystyk ten produkt nigdy nie kosztował 49,99
No i czy jest to etyczne i w ogóle zgodne z prawem? Celowe wprowadzanie w błąd klienta?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@hiphopshoppl, jeśli oferta wzbudza Twoje wątpliwości, zachęcam Cię do jej zgłoszenia przez ten formularz. Weryfikujemy każde takie zgłoszenie i w razie potrzeby podejmujemy odpowiednie kroki.
Nie wzbudza, po prostu chce to zrobić u siebie tylko nie wiem jak i proszę o poradę.
Oferta lata tak już kawał czasu i sprzedaje więc napisz co daj takie możliwości ? Jakiś abonament ekspercki, strefa okazji? @mr_oma
Jesli regulamin allegro nie ma nic przeciwko to też chce takie oferty wstawiać.
Ja też chętnie się dowiem w jaki sposób ustawić taką promocję. Chodzi mi o aspekt techniczny. Aby był taki wygląd przekreślonej ceny i pokazany rabat. Proszę o pomoc 🙂
@hiphopshoppl @Client:91673713 Cześć. 🙂 Są to oferty w Strefie Okazji.
Do Strefy możecie zgłosić swoje oferty z poziomu zakładki Moje oferty (przy wybranej ofercie kliknijcie w "Akcje", a następnie "Zgłoś do: Strefa Okazji".
Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o Strefie Okazji, to zachęcam Was do udziału w bezpłatnym kusie od Akademii Allegro: https://allegro.pl/akademia/poznaj-strefe-okazji-allegro. Kurs pozwoli Wam poznać wszystkie możliwości Strefy Okazji, a także sprawdzicie opłaty i zapoznacie się z warunkami, jakie należy spełnić 🙂