anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SUPER SPRZEDAWCA, co realnie daje?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MarkazanOfficial
#8 Zapaleniec

jestem nowy na allegro mam już 280p w jakości sprzedaży i jestem ciekaw czy ten już mityczny tytuł super sprzedawcy realnie coś daje poza samym znaczkiem obok oferty. nigdzie nie mogłem znaleźć dokładnych informacji , dlatego pytam.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

może coś tam w wyświetlaniu wyników i daje.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

nic nie daje , Masz tylko świadomość ,że to co robisz robisz dobrze .

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@MarkazanOfficial m.in dzięki tytułowi Super Sprzedawcy Twoje oferty wyświetlamy wyżej w wynikach wyszukiwania. Dokładnie co daje tytuł Super Sprzedawcy znajdziesz tutaj

@mdrogeria również zachęcam zapoznać się z artykułem, żeby to co piszesz nie wprowadzało innych w błąd:)

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek Czy tak bardzo takie oznaczenie wszystkim co je mają bardzo pomaga ? -nie koniecznie . Przy sprzedaży w opcji KUP TERAZ może takie oferty są bardziej widoczne ale wcale nie znaczy że szybciej znajdą klienta . Najważniejszy jest towar jaki się oferuje i wypracowana marka na rynku . W licytacjach natomiast widoczność ofert na listingu jest według czasu kończenia i tylko oferty promowane są bardziej widoczne a nie wszystkich co mają SS . @mdrogeria ocenia to wyróżnienie subiektywnie według swoich odczuć i na pewno lepiej wie czy sprzedaż mu idzie lepiej z tym tytułem czy bez niego . Osobiście dla mnie jest to tylko oznaczenie że robię dobrą robotę mimo wszystkich przeszkód jakie spadają ciągle na sprzedawców od portalu.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kolekcjoner608 nie odnoszę się do Waszych subiektywnych odczuć a do faktów i pozostawiłem link do artykułu, gdzie można znaleźć wszystkie informację o tytule Super Sprzedawcy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek mocno naciągane te Wasze artykuły , SS to tylko znaczek .

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek 

Grzesiek, ten artykuł jest stary jak świat. Zobacz co tam jest napisane.

"Twoje oferty wyświetlamy wyżej w wynikach wyszukiwania. Dzięki temu zwiększasz swoje szanse na to, że klienci zobaczą Twoje oferty przed ofertami innych sprzedających i zrobią zakupy właśnie u Ciebie."

A od kiedy to w wynikach wyszukiwania, zaznaczam, wyszukiwania wyświetlają się oferty?

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek  Dzięki, przynajmniej oficjalnie potwierdziłeś, że wyszukiwarka Allegro nie jest obiektywna lecz wyświetla to co aktualnie zarządzający wymyślą żeby pozycjonować wyżej.

Dzisiaj wyżej wyświetlamy SS, jutro OSA a pojutrze całkiem innych sprzedawców....

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@br.  w zasadzie, to od zawsze  było tajemnicą Poliszynela😉, ja zawsze przewijam Top ofertę, Promowane i dopiero wówczas zaczynam przeglądać Oferty,  bo zazwyczaj te w promocji, to są najdroższe😁

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T  Wszyscy o tym wiemy, ale jakoś nigdzie nie było  oficjalnego, publicznego  potwierdzenia że  wyszukiwarka jest zmanipulowana.  Więc dzięki  mr.gdvorek  również dzięki mr.Trump...

O tym że warto przeglądać Oferty  wiem, ale dokopanie się do nich jest trudne i cierpliwości brak...

oznacz moderatorów