Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
1. Do automatu nie można włożyć paczki większej niż 64 cm, więc dlaczego warunkiem nie jest wymiar ponad 65cm? Czy to znaczy że jeśli mam produkt np.80cm to nie będę miec smart jeśli dodam samego kuriera z listy?No bo innych metod nie mogę dac bo do automatu nie wejdzie.
Gdy sprzedajesz produkty, których nie można umieścić w automacie paczkowym lub punkcie odbioru – Twoje oferty również mogą być Smart! Jest to możliwe, gdy udostępniasz co najmniej jedną metodę dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących, a produkt z tej oferty spełnia co najmniej jeden z warunków:
2. Mam produkt duży który mogę nadac jedynie kurierem DHL. Klientka ma smart i chciała zakupić ten produkt plus inny,mały. Okazało się po rozmowie z konsultantami że musze kuriera DHL włączyć też przy tym małym produkcie aby można było zakupić oba razem w smart, mimo że już tam miałam włączoną opcję allegro delivery gdzie jest kurier dhl. W efekcie mam w ofertach allegro kurier dhl i kurier dhl,dwa razy. Może ktoś się tym zajmie? Klient widzi kilka tych samych przewoźników i co ma wybrać?
3.Jeśli ktoś kupił 10 sztuk produktu za 50zł,a każdy jest duży więc wyszło 10 paczek oczywiście smart, to znaczy że do każdej otrzymam dopłatę ok.10zł czyli w sumie 100zł za wysyłkę????
@petinek_pl do dużych gabarytów wystarczą nawet chyba jeden
Ty w cenniku powinieneś zmienić tylko na kurier DHL AD
Dopłaty do smarta naliczane są zgodnie z cennikiem (ale w skrócie wg. twojego wzoru jest)
@Client:44052296 no właśnie nie da się,bo z automatu wskakuje całe to dziadostwo z automatami a produkt tam nie wjedzie
@petinek_pl napisał(a):
@Client:44052296 no właśnie nie da się,bo z automatu wskakuje całe to dziadostwo z automatami a produkt tam nie wjedzie
@petinek_pl a no tak bo DHL BOX dodaje się
A próbowałeś w małych paczkach udostępnić allegro kurier dhl poza AD?
@Client:44052296 nie tylko, wskakuje przecież i allegro one i orlen bo delivery to wszystko albo ... nic
@petinek_pl Doprecyzuję tę kwestię z odpowiednim zespołem i wrócę tutaj z odpowiedzią.
@petinek_pl Otrzymałam informację, że w takim wypadku wystarczy, że udostępnisz przynajmniej jednego kuriera Smart i oferta również będzie Smart.
Nie zrozumiałaś. Zwracałem już na to kiedyś uwagę. Masz dwa przedmioty:
A) mały, włączone Allegro Delivery także również jest Kurier DLH w ramach AD
B) duży, tuwłączone tylko Allegro Kuried DHL ale bez AD, no wiadomo, do automatu nie wjedzie.
Klient chce połączyć zakupy i nie może bo:
Allegro Kurier DHL i Allegro Kurier DHL w ramach AD to nie to samo i wysyłka się nie łączy!!!!!
@serwis-texas oni nigdy nic nie rozumieją
To takie dość praktyczne, rozumiem że nie zrozumiała, to raczej my to musimy wszystko sprytnie ustawiać w zależności od gabarytu asortymentu. Szkoda tylko że się nie odniosła 🙂