Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni próbuję opłacić rachunek allegro niestety z szybkiej wpłaty działa mi tylko blik. Zniknęła płatność kartą z której korzystałem. Czy da się coś z tym zrobić? Czy wpłata kartą zniknęła na stałe?
zmieniałem przeglądarkę i czyściłem cookies.
Jeżeli został Blik to wyczyść przeglądarkę.😁
Nie pomaga 😞
to nie wina przeglądarki. W firmie próbowaliśmy 3 komputerów i różnych przeglądarek. Brak płatności kartą wszędzie. Przy próbie zapłaty szybkim przelewem nie łączy z bankiem.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ mozna prosić o interwencję gdzie trzeba?
Swoją drogą płatności za Allegro, to chyba jedyna rzecz, aż do teraz, która zawsze działała, a przynajmniej ani ja, ani nasza firma nie miała z tym problemów. Coś pechowy ten rok pod względem usterek i chybionych udogodnień na Allegro.
P.S.
Mała errata. Szybki przelew z mBanku poszedł po dłuuuugim oczekiwaniu na połączenie, przy próbie zapłaty z Santandera wywalało błąd, też po dłuższym czasie oczekiwania.
U mnie szybki przelew z banku też nie działa a na koncie z blikiem mam drobne ...
@chmielna12 @medalik_2009 trudności z opłaceniem rachunku kartą mogą być związane z błędem technicznym PayU. Nie mamy jeszcze informacji, kiedy problem zostanie rozwiązany.
Możliwość płacenia kartą zostanie przywrócona, gdy tylko operator upora się z awarią.