Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, czy mimo, że na dane zamówienie mam czas wysyłki do poniedziałku, ale jeżeli wysłałbym dziś i kurier INPOST by odebrał z paczkomatu to czy zaliczy mi się do statystyk jako wysyłka w ten sam dzień?
W sobotę to odpoczywa się nad jeziorem. Ewentualnie na pytania możesz odpowiedzieć przy porannej kawie.
@majster_man allegro sprzyja pracoholizmowi;]
@lewgorzkowski tak , jesli zamówienie wpłynęło dzisiaj i dzisiaj kurier podejmie paczkę , pamiętaj jednak o algorytmie
@lewgorzkowski Jeśli zamówienie wpłynęło w sobotę, to tak. Jeśli w piątek to już nie ma znaczenia.
Z tym że to się liczy tylko do "szybkiej wysyłki". Dla "wysłanych w terminie" wystarczy wysłać w poniedziałek.
Poza tym, nie zawsze i nie wszędzie w soboty paczki są odbierane, i raczej nie obowiązują tzw. godziny graniczne. Kurierzy w soboty jeżdżą głównie dla dostarczenia przesyłek, odbierają "przy okazji", bo nie mają takiego obowiązku. U mnie np. soboty jeździ inny kurier niż zwykle, i raczej przyjeżdża ok. 12-13. W dni robocze musi odebrać wszytko, co zostanie włożone do maszyny przed 15-tą, ale w soboty już nie.
Bałaganu sobie tylko narobisz, algorytm będzie to widział i wyliczał.