Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taki problem od dzisiaj ze nie mogę wystawić aukcji przez taki o to błąd, kontaktowałem sie z allegro ale zalecenia ich nic nie daja nie rozumiem, aby wystawić aukcje musze wystawiać 3 razy
@solby_pl Jeśli odpowiedzi konsultantów były niezrozumiałe, dopytaj o więcej szczegółów.
To co odpowiedziała mi pani konsultantka było dla mnie zrozumiałe, lecz po sposobie rozwiązania mojego problemu, który mi nie pomogł doszukuje sie pomocy tutaj
Czy problem rozwiązano ??? jeśli tak poproszę o info
@mstudentos nic się nie zmieniło, tag "h2" nadal nie może mieć dzieci, ale nie dlatego, że jest bezpłodny, tylko dlatego, że takie są zasady HTML
@mstudentos problem polega na tym, że z nagłówkami H1 lub H2 nie można stosować innych stylów tekstu np. B
Najlepszym rozwiązaniem jest wstawić tekst bez formatowania
@mstudentos Sytuacja wygląda tak, że wywala ten błąd losowo. Przerabiałem to. Ta sama aukcja, ten sam opis za pierwszym razem nie da się wystawić, a za drugim razem juz nie ma problemu. Albo trzecim. Oczywiście, jak już pisałem na forum, to nie jest wina Allegro. To wystawiającego. Powiedzą Ci, że masz zły internet, komputer albo za duże napięcie w sieci.