anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tag "h2" jest typu prostego ;/

solby_pl
#7 Wielbiciel#

Witam mam taki problem od dzisiaj ze nie mogę wystawić aukcji przez taki o to błąd, kontaktowałem sie z allegro ale zalecenia ich nic nie daja nie rozumiem, aby wystawić aukcje musze wystawiać 3 razyobraz_2023-12-27_174652773.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@solby_pl Jeśli odpowiedzi konsultantów były niezrozumiałe, dopytaj o więcej szczegółów.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

solby_pl
#7 Wielbiciel#

To co odpowiedziała mi pani konsultantka było dla mnie zrozumiałe, lecz po sposobie rozwiązania mojego problemu, który mi nie pomogł doszukuje sie pomocy tutaj 

oznacz moderatorów

mstudentos
#2 Obserwator#

Czy problem rozwiązano ???  jeśli tak poproszę o info 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mstudentos  nic się nie zmieniło, tag "h2" nadal nie może mieć dzieci, ale nie dlatego, że jest bezpłodny, tylko dlatego, że takie są zasady HTML

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@mstudentos problem polega na tym, że z nagłówkami H1 lub H2 nie można stosować innych stylów tekstu np. B

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Najlepszym rozwiązaniem jest wstawić  tekst bez formatowania

oznacz moderatorów

ploma
#11 Animator#

@mstudentos Sytuacja wygląda tak, że wywala ten błąd losowo. Przerabiałem to. Ta sama aukcja, ten sam opis za pierwszym razem nie da się wystawić, a za drugim razem juz nie ma problemu. Albo trzecim. Oczywiście, jak już pisałem na forum, to nie jest wina Allegro. To wystawiającego. Powiedzą Ci, że masz zły internet, komputer albo za duże napięcie w sieci. 

oznacz moderatorów