anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[08.07.2025] Nie mogę dodawać tagów do ofert.

MAMY ROZWIĄZANIE!
naklejken_machen
#8 Zapaleniec

Wczoraj wystawiałem nowe oferty i mogłem dodawać moje tagi do ofert, dzisiaj nie ma nawet tego pola podczas wystawiania, jakiś chwilowy błąd?

Sprawdzałem różne konta/przeglądarki

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@naklejken_machen już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@naklejken_machen 

Maksymalnie 100 tagów. Ile masz?

oznacz moderatorów
naklejken_machen
#8 Zapaleniec

Tu nie chodzi o to, chodzi o to że te tagi które mam nie mogę podpiąć do oferty bo podczas jej wystawiania nie ma nawet tego okienka żeby je wpisać.

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@naklejken_machen 

Ok. Weź pobadaj w tym zakresie. Oni z dniem dzisiejszym coś mieszali przy abonamentach.

https://help.allegro.com/pl/sell/a/abonament-udostepnilismy-bezplatnie-niektore-funkcje-i-dodalismy-...

Wybacz że nie potestuje tego. Te tagi wg mnie do niczego nie służą.

oznacz moderatorów
naklejken_machen
#8 Zapaleniec

według tego linku opcje z tagami udostępniono też osobą które nie mają abonamentu, ale przy okazji pewnie przez przypadek usunięto tę opcję komuś kto ma abonament (np. ja)

Znikła mi dokładnie ta opcja jak na obrazku.tg1.jpg

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

AKTUALIZACJA 14.07.2025:
Zdecydowaliśmy się ukryć tę sekcję na formularzu wystawiania. Od teraz tagi będą dostępne w zakładce Mój Asortyment. 

@naklejken_machen tak, wprowadzaliśmy zmianę i od teraz tagi będą dostępne także bez abonamentu. Tak jak pisałam, brak tagów jest błędem i już pracujemy nad jego usunięciem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@naklejken_machen to błąd, już pracujemy nad przywróceniem tej funkcjonalności. Niedługo tagi powinny być znowu dostępne. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
GaleriaAV
#11 Animator

U mnie też nie działają, mam abonament - żadne tagi się nie poakazują które wczesniej ustawiałam ( widac przy edycji ogłoszeń). Pomagają czy nie, jest w abonamencie - to korzystam i ma być udostępnione. 🙂

oznacz moderatorów
Olpack
#8 Zapaleniec

u mnie to samo, czy coś

wiadomo więcej?

oznacz moderatorów
Olpack
#8 Zapaleniec

Czy nadal jest problem z tagami na aukcjach, że są niewidoczne?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Olpack obecnie nie otrzymuję informacji, żeby taki problem występował.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek nie można dodać tagów w formularzu.

oznacz moderatorów
GaleriaAV
#11 Animator

U mnie to samo, wczoraj były, dzisiaj znowu niema.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@GaleriaAV zgłosiłam do działu technicznego, że problem ponownie występuje. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Decorlabs-pl
#3 Debiutant

U nas także dalej to samo, nie można dodać tagów w formularzu.

oznacz moderatorów
RoboczeFhLIKU
#8 Zapaleniec

U mnie też ten sam problem od kilku dni, brak możliwości dodawania tagów

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@GaleriaAV@RoboczeFhLIKU@Decorlabs-pl otrzymałam odpowiedź, że zdecydowaliśmy się ukryć tę sekcję na formularzu wystawiania. Od teraz tagi będą dostępne w zakładce Mój Asortyment. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
naklejken_machen
#8 Zapaleniec

Takie dodawanie tagów tylko utrudnia i wydłuża wystawianie ofert. Wystawianie powinno być szybkie. Po co komplikować sprawę jeszcze bardziej? Lepsza była poprzednia opcja ponieważ od razu robiłem to przy ofercie a tak to muszę ponownie do niej wracać i tracić czas. Przy wystawianiu kilkuset ofert dziennie sprawia to nie małe problemy.

oznacz moderatorów
GaleriaAV
#11 Animator

Beznadziejna zmiana. Po co przerabiac coś co działało. Więcej ruchów muszę zrobić żeby teraz pododawać tagi niż wystawiając ofertę. Mogli dodać tę opcję jako dodatkową ale nie zamieniać.       Jak już czasem wydaje mi się że umiem w alegro to następuje zmiana/algorytm która robi ze mnie łamacza regulaminu lub dokłada roboczogodzin bezsensownie.. zaraz za wszystko będą odpowiadać algorytmy, nowe funkcje podokłada AI ( egzekwowanie regulaminu już dawno nie jest obiektywne ),  pytanie drodzy moderatorzy i konsultanci: nie boicie się że i was zastąpią ai ? ;))

oznacz moderatorów