anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon zaufania od Zespołu Allegro

wytworni
#7 Wielbiciel

Allegro mnie tak kocha , że miałem umówioną rozmowę z konsultantem kilka razy w ciągu tygodnia i pies z kulawą nogą do mnie zadzwonił...Właśnie w obecnej chwili czekam już 10 minut na telefon od zespołu Allegro i....NIC. Mam pytanie .Czy to ja mam tylko taki problem???Czy tak zawsze było ,jest i będzie???

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wytworni 

Często się tu słyszy o takich praktykach.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wytworni 

Przepraszam, że pomimo umówionej rozmowy nikt z Doradców do Ciebie nie zadzwonił. Sprawdzę to, proszę doprecyzuj w jakim temacie umówiłeś rozmowę i dzisiaj w jakich godzinach możesz z nami porozmawiać?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wytworni
#7 Wielbiciel

Proszę przeczytać dokładnie to co napisałem OD TYGODNIA MAM UMÓWIONE 2 ROZMOWY DZIENNIE...UWAŻAM ZE ALLEGRO MNIE ZBANOWAŁO PO ROZMOWIE Z KONSULTANTEM ,KTORY POPROSIŁ MNIE O ZGODE NA PRZEKAZANIE TEJ ROZMOWY WYŻEJ BO UAWŻAŁ,ŻE MOŻE KOTOŚ U GÓRY SIE NAD NIĄ POCHYLI ??? NO ISIĘ POCHYLIŁ....BRAKIEM KONTAKTU Z ZESPOŁEM ALLEGRO....KTÓRE POZDRAWIAM 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wytworni 

Również zachęcam Ciebie żebyś dokładnie przeczytał moje pytanie.

Proszę doprecyzuj w jakim temacie umówiłeś rozmowę i dzisiaj w jakich godzinach możesz z nami porozmawiać?

Pomogę i sprawdzę dokładnie dlaczego pomimo umówionych rozmów nikt do Ciebie nie dzwoni.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów