Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Właśnie wrzucam sobie jakąś drobnicę na portal - dział motoryzacja stan UŻYWANY
Takie tam przedmioty poniżej 100zł
Dziś wszedł nowy cennik - fajnie nie biorą opłaty za wystawienie
Wrzucam przedmiot za 55zł A TU NAGLE PROWZJA od SPRZEDAŻY 8.12zł + dopłata do Smarka + opakowanie...
Kogoś już równo fantazja poniosła
@AR_Auto_Czesci przesadzili, sprzedawcy odchodzą, kupujący odchodzą ciekaw jestem jak opublikują dane za 2023 r. 🙂 Ciekaw jestem czy spadły przychody czy większe firmy na allegro przejmują całą sprzedaż 😞
@kostas11 gdzieś dawałem cień nadziei temu portalowi, coś tam wrzucałem, jak widzie aktualne prowizję do naprawdę dziękuję... Ludzie chcą robić zakupy TANIO w dzisiejszych czasach... na tym portalu już naprawdę się nie da
Prywatnie z Allegro byliśmy od zawsze, jak wszystko było za darmo - jak była to mała poznańska firemka... prawie że "rodzinny interes"...
Teraz to Patolegro, w którym chodzi tylko o interes, ekspansja i pogoń za **piiip**em i fulfilmentem.
@ohayo_pl teraz czekam aż ktoś zrobi kopię Allegro sprzed 2-5 lat
Może jak zagraniczne marketplacy odblokują się na polsce coś drgnie, bo tak kiepsko to widze, albo regulacyjnie dojadą patolegro, a to odbije się później na sprzedających, albo sprzedający zrezygnują sami... i zostanie allegro na swoim placyku
Pewnie kolejna ofiara "upraszczania cennika". Nie przejmuj się, za licytacje od 1 zł na Numizmatyce od wczoraj biorą dwa razy tyle co przedtem
No to żeś mnie pocieszył ,jeszcze nie łykałem ile teraz że mnie skubią z tytułu prowizji ale jak ma być jeszcze raz tyle to koniec z wystawianiem od złotówki na tym portalu . Nie dość że takie oferty obecnie kończą się poniżej oczekiwania lub że strata to jeszcze prowizja wyższa.