anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tworzenie nowego produktu na allegro

Alfasklepy
#10 Popularyzator#

Mam problem z odłączeniem produktu od produktyzacji allegro i utworzenie nowego produktu.

Pasek o rozmiarze 125cm jest połączony z paskiem o rozmiarze 95cm, paska 125cm na allegro w produktyzacji nie ma i łączy mi za każdym razem z paskiem 95 cm.

Wcześniej robiłem tak że ustawiałem rozmiar na uniwersalny i przechodziło, problem w tym że teraz rozmiar uniwersalny rozwalił mi oferty, więc chcę ustawić poprawnie.

Powinienem pisać do allegro z prośbą o utworzenie nowego produktu, czy da się jakoś samemu to ogarnąć?

Nie wiem ile mam tych ofert źle połączonych, więc wolałbym sam to ogarnąć, a i taka wiedza przyda się na przyszłość.

Klikałem już nawet "Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem" ale nie wiem ile trzeba będzie czekać na odłączenie z katalogu.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Alfasklepy Widzę, że napisałeś do nas w tej sprawie w zgłoszeniu 53010866. Doradca dokładnie wytłumaczył Ci, co masz zrobić. Jeśli zgłosiłeś już błąd, proszę Cię o cierpliwość. 

Po rozpatrzeniu zgłoszenia otrzymasz wiadomość e-mail z decyzją. Jeśli będzie negatywna, wskażemy dodatkowo powód odrzucenia wniosku.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Alfasklepy
#10 Popularyzator#

Nie nie, to już inna sprawa, tamtą rozwiązałem w inny sposób.
Aktualnie pytam o to jak utworzyć nowe produkty w produktyzacji allegro, bo łączą mi się z innymi ofertami.

Alfasklepy_0-1751993660973.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Alfasklepy To podaj mi proszę kod EAN i numer oferty 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Alfasklepy
#10 Popularyzator#

17500481321,17698529745,17355787776

Przykładowo tych ofert nie mogę wystawić z innymi rozmiarami, dosyć to uciążliwe i prawdopodobnie problem będzie występował dalej, dlatego piszę tutaj, może ktoś ze sprzedawców rozpracował to w inny sposób niż za każdym razem pisanie z zapytaniem do pracowników allegro.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Alfasklepy podaj proszę jeszcze kody EAN. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Alfasklepy
#10 Popularyzator#

Produkty nie posiadają kodów ean 🙂

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Alfasklepy Okej 😉 Weryfikuje sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Alfasklepy Nasz doradca skontaktuje się z Tobą w zgłoszeniu 53010866 w tej sprawie. Weryfikuje sprawę z działem technicznym. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Alfasklepy
#10 Popularyzator#

Otrzymałem informację od pracownika:

"Problem najprawdopodobniej jest powiązany z brakiem parametru "długość bez klamry" na formularzu."

Problem został rozwiązany 🙂

Udało się poprawić oferty i wystawić produkty w odpowiednich rozmiarach 🙂

Także chyba na przyszłość będę po prostu pisał do Państwa bezpośrednio, nie ma sensu zaśmiecać forum. 

Dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów

PrestigeWD
#9 Pomysłodawca#

U nas pomogło wpisanie kodu producenta.

oznacz moderatorów

Alfasklepy
#10 Popularyzator#

Dziena, u mnie niestety widzi że kod producenta jest różny, tak jak rozmiar, ale łączy z produktem po zdjęciu i ni jak nie chce odpuścić 😬

oznacz moderatorów