Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ciekawe kto za to zapłaci i od kiedy wzrosną prowizje 🙂
Za "dobrotliwość" jaką otaczają swoich użytkowników.
Dla jednych wysoka drudzy tyle wydają na waciki.
Za całokształt🤣
A może zrobimy dobrowolną zrzutkę na "biedne, porzywdzone Allero"😉
Lepiej wprowadzić prowizję od zalogowania się do portalu.
@krejzole proponuję monetyzację AG. Po 1 zł od wpisu od użytkownika, za zarejestrowanie się opłata aktywacyjna 49 zł. 🙂
@medalik_2009 Skończmy te żarty, bo jeszcze wezmą je na poważnie > potem powiedzą > sami chcieliście 😭
Za niewinność, UOKiK rzuca jakieś oszczerstwa, że niby allegro nadużywa pozycji dominującej.
Przecież to kapitał amerykański, jeden telefon od wuja sama i przy odwołaniu się kara zniknie.
Pamiętacie jak z uberem się chcieli rozprawić?
Nie to nie możliwe przecież moderacja cały czas nam powtarzała ze oni takich praktyk nie stosują
Nieładnie tak szkalować, we własne gniazdo, usuńcie ten wpis 😀
@WREDZIA-W1 Szkaluje tabletowo, które napisało, że Allegro przegrało z UOKiK. @Agent555 tego fake-newsa powtarza. Kara stanie się wymagalna dopiero po prawomocnym zakończeniu postępowania sądowego, a Allegro się z nią nie zgadza i już zapowiedziało walkę do upadłego o jej uchylenie.
@Client:109199213 Na tym etapie przegrało. Zobaczymy co będzie dalej. Przypuszczam, że sąd za bardzo z UOKiK-iem walczyć nie będzie, bo w budżecie państwa każde pieniądze się przydadzą. Tak więc czarno to widzę 🙂
@Halfrunt usunąć możesz sobie drzewo na posesji, więc bierz się do roboty
Halo Allegro @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tu jakieś nie sprawdzone informacje, po za tym poco duplikować już istniejące wpisy.
Ja żądam, ja wymagam, ja sobie nie życzę.
Było. I to z lepszym tytułem: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/uokik-allegro-ma-zap%C5%82aci%C4%87-206-ml...
@Agent555 Aha, to teraz już wiemy z jakiego powodu założyłeś ten temat z tytułem "Przepraszam"
Szkoda ze moderatorki go usunęły teraz miałby uzasadnienie.
Według ich regulaminu prowizja w dziale w którym wystawiałem od lat to 9% w rozliczeniu za grudzień okazało się, że 30%.