anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usługa online / na żywo

matusiakamil
#1 Nowicjusz#

Czy na platformie Allegro jest możliwość sprzedaży usług online lub na żywo pod postacią np. prowadzenia warsztatów, szkoleń? (uczestnik szkolenia wykupuje na allegro dołączenie do szkolenia, które jest prowadzone na żywo) ? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@matusiakamil Kursy, szkolenia, warsztaty prowadzone w formie zdalnej mogą być oferowane wyłącznie w kategorii “Kursy online” przez podmioty prowadzące działalność m.in. w zakresie edukacji oraz współpracujące z Allegro.pl na podstawie odrębnie zawartych umów.

Jest to kategoria zamknięta, dostępna jedynie dla wyodrębnionej grupy sprzedających.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BCIM
#7 Wielbiciel#

W jaki sposób można zawrzeć taką umowę i jakie są warunki sprzedaży w tej kategorii?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BCIM Skonsultuję z ekspertami jakie są możliwości w tej kwestii i wrócę do Ciebie z informacją, gdy tylko dostanę szczegóły. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BCIM W sprawie szczegółów napisz proszę do nas bezpośrednio na adres: kursy@allegro.pl. Nasz pracownik odpowie na wszystkie Twoje pytania w tej kwestii. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BCIM
#7 Wielbiciel#

Napisałem niezwłocznie, czyli jeszcze w dniu 22.02.2022. Do dziś nie mam żadnej odpowiedzi. Jak długo czeka się na kontakt w tych sprawach?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BCIM Już działam w tej kwestii. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów