Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj zauważyłem, że w szablonie wystawiania zniknęła opcja zmiany usług dodatkowych. Zawsze była to ostatnia pozycja w zakładce "warunki oferty". Jak widać na załączonym obrazku brak opcji zmiany. Dotyczy to zarówno nowo wystawianych przedmiotów bez tej opcji, jak również edycji produktów w których te usługi już są.
@medalik_2009 Cześć 🙂 Dzięki za wiadomość, skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z informacjami
@medalik_2009 Wyjaśniam, dlaczego ta opcja zniknęła z formularza. Do tego czasu szablon usług dodatkowych możesz dodać w zakładce Usługi dodatkowe dla oferty, a następnie podpinać go do ofert przez Mój asortyment.
W tym celu w zakładce zaznacz konkretną ofertę (lub kilka ofert) i wybierz [edytuj] z zielonej belki. Następnie kliknij w usługi dodatkowe i wybierz szablon.
@ko_alka to teraz wyjaśnij mi, jak mam przy wznawianiu oferty wiedzieć, czy ma ona włączone opcje dodatkowe czy nie. Wcześniej wystawiając wiedzieliśmy co i jak. Teraz mówisz, że mamy wznowić ofertę, wejść w nią by sprawdzić czy opcje dodatkowe są włączone i ewentualnie wtedy je edytować przez opcję na liście?
Kogoś chyba pogięło i to ostro. Rekomenduję w firmie wywalenie opcji dodatkowych w trybie natychmiastowym, bo w takiej formie upilnować to na kilkuset aukcjach nie sposób. Zatrudnijcie kogoś mającego pojęcie o ułatwianiu obsługi formularza wystawiania towaru, najlepiej praktyka w miejsce tych teoretyków za 3 grosze.
@medalik_2009 Zaproponowane przeze mnie rozwiązanie to jedynie alternatywa. Kiedy otrzymam odpowiedź w sprawie usług dodatkowych w formularzu wystawiania, to dam Ci znać.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ coś już wiadomo w tym temacie, czy nadal trwają poszukiwania zaginionej opcji z formularza wystawiania?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ już prawie 48h oczekiwania na odpowiedź. Tak tylko przypominam. 🐢🐌
@medalik_2009 pewnie jakieś testy i jesteś w gronie szczęśliwców 😄
@kostas11 to jak ktoś zamówi wniesienie lodówki, tam gdzie chciałbym to wyłączyć, to mam nadzieję pomysłodawca testów pojedzie ją wnieść na własnych plecach. 🙂
@medalik_2009 pamiętamy o Tobie, ale jeszcze nie otrzymałyśmy odpowiedzi. Już wczoraj się przypomniałam, więc zapewniam Cię, że gdy tylko otrzymamy informację na ten temat to damy Ci znać.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wasza pamięć o tej sprawie i chęć pomocy, to po prostu miód na moje serce...
P.S.
Usługi dodatkowe jak tajemniczo zniknęły z formularza wystawiania, tak samo wróciły. W okolicach poniedziałkowego popołudnia.