anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usługi dodatkowe do oferty - gdzie się zapodziały?

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

Dzisiaj zauważyłem, że w szablonie wystawiania zniknęła opcja zmiany usług dodatkowych. Zawsze była to ostatnia pozycja w zakładce "warunki oferty". Jak widać na załączonym obrazku brak opcji zmiany. Dotyczy to zarówno nowo wystawianych przedmiotów bez tej opcji, jak również edycji produktów w których te usługi już są.

warunki oferty.jpeg

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@medalik_2009 Cześć 🙂 Dzięki za wiadomość, skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z informacjami 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@medalik_2009 Wyjaśniam, dlaczego ta opcja zniknęła z formularza. Do tego czasu szablon usług dodatkowych możesz dodać w zakładce Usługi dodatkowe dla oferty, a następnie podpinać go do ofert przez Mój asortyment.

W tym celu w zakładce zaznacz konkretną ofertę (lub kilka ofert) i wybierz [edytuj] z zielonej belki. Następnie kliknij w usługi dodatkowe i wybierz szablon. 

ko_alka_0-1669224319800.png

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@ko_alka to teraz wyjaśnij mi, jak mam przy wznawianiu oferty wiedzieć, czy ma ona włączone opcje dodatkowe czy nie. Wcześniej wystawiając wiedzieliśmy co i jak. Teraz mówisz, że mamy wznowić ofertę, wejść w nią by sprawdzić czy opcje dodatkowe są włączone i ewentualnie wtedy je edytować przez opcję na liście?

Kogoś chyba pogięło i to ostro. Rekomenduję w firmie wywalenie opcji dodatkowych w trybie natychmiastowym, bo w takiej formie upilnować to na kilkuset aukcjach nie sposób. Zatrudnijcie kogoś mającego pojęcie o ułatwianiu obsługi formularza wystawiania towaru, najlepiej praktyka w miejsce tych teoretyków za 3 grosze.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@medalik_2009 Zaproponowane przeze mnie rozwiązanie to jedynie alternatywa. Kiedy otrzymam odpowiedź w sprawie usług dodatkowych w formularzu wystawiania, to dam Ci znać. 

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  coś już wiadomo w tym temacie, czy nadal trwają poszukiwania zaginionej opcji z formularza wystawiania?

oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  już prawie 48h oczekiwania na odpowiedź. Tak tylko przypominam. 🐢🐌

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@medalik_2009 pewnie jakieś testy i jesteś w gronie szczęśliwców 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@kostas11 to jak ktoś zamówi wniesienie lodówki, tam gdzie chciałbym to wyłączyć, to mam nadzieję pomysłodawca testów pojedzie ją wnieść na własnych plecach. 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@medalik_2009 pamiętamy o Tobie, ale jeszcze nie otrzymałyśmy odpowiedzi. Już wczoraj się przypomniałam, więc zapewniam Cię, że gdy tylko otrzymamy informację na ten temat to damy Ci znać. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Wasza pamięć o tej sprawie i chęć pomocy, to po prostu miód na moje serce...

P.S.
Usługi dodatkowe jak tajemniczo zniknęły z formularza wystawiania, tak samo wróciły. W okolicach poniedziałkowego popołudnia.

oznacz moderatorów