Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Chciałem się Was zapytać czy macie doświadczenie w temacie i czy jest sens pisania do Allegro w sprawie usunięcia takiego komentarza:
Klient prawdopodobnie stał się ofiarą produktyzacji, która przeniosła go do najtańszej oferty z innej podpiętej pod produkt. Produkt występuje w dwóch wielkościach opakowań. U nas zarówno w tytule, parametrach jak i opisie oferty jest wyraźnie podkreślone, że sprzedajemy w tej ofercie opakowanie 7,5kg. Jak widać wyżej klient zarzuca nam oszustwo. Myślicie, że jest podstawa i sens pisania do Allegro w tej sprawie.
Klient na prośbę zmiany oceny nie odpowiedział, kontaktu po zakupie, dyskusji etc. oczywiście nie było, więc prawdopodobnie zdawał sobie sprawę ze swojego błędu.
Moim zdaniem Allegro nie usunie takiego komentarza, oczywiście że prodkutyzacja jest wielką niedoróbką.
@DlaMistrzow_pl masz nie prawidłowo podpięty produkt do katalogu .....Twój błąd , jak się nie dogadasz z klientem allegro nic z tym nie zrobi .
Mam prawidłowo. Tak się składa, że ja go tworzyłem i wprowadzałem ten produkt na allegro. Niestety serwis w wyniku przekształceń automatycznych połączył oba produkty. U producenta oba mają ten sam EAN. 15kg to jakby dwa worki po 7,5kg. W tytule produktu jest to nieszczęsne 15kg, którego nie można zmienić. Gdy odpinałem ten produkt, to i tak go dopinali po kodzie.
@DlaMistrzow_pl niemniej tytuł z katalogu wprowadza klienta w błąd , musisz wiedzieć , że przy zakupach w aplikacji jest widoczny tylko ten , a ok.80% klientów podejmuje decyzję zakupową na podstawie tytułu oraz pierwszej fotki jaką widzi bez weryfikacji dalszej treści . Podczas łączenia produktu z katalogiem widzisz jaki jest tegoż tytuł .
Podczas łączenia może tak. Tu nasza oferta była pierwszą na Allegro, założoną jakieś trzy lata temu przed produktyzacją. Szczerze, to nikt tego nie sprawdzał jak się wyświetla. Tytuł oferty, opis i parametry wypełniliśmy prawidłowo. To co potem się działo z ofertą i jej widocznością, to już czysta radosna twórczość Allegro.
No nic, poczekam na opinię osób, którym udało się coś wskórać od serwisu.
@DlaMistrzow_pl nic nie zrobisz , allegro informuje mailem o zmianie parametrów produktu w katalogu , trzeba to weryfikować i szybko reagować .