Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Mam problem z wznowieniem oferty na swoim koncie allegro . Kupujący nie wywiązał się z umowy i nie zapłacił za przedmiot co poskutkowało zwrotem kosztów . W tym momencie chciałem ponownie wystawić moją ofertę ale otrzymałem mail że marka jaką chcę wystawić jest marką chronioną .
Jak to jest możliwe skoro miałem wcześniej wystawioną tą ofertę ?
17256880550
@sarbinowo9 proszę o zrzut ekranu z tą informacją.
@sarbinowo9 komunikat wskazuje jasno, że od 2 września 2024 roku oferty z produktami marek chronionych możesz wystawić na Allegro tylko, gdy masz konto firmowe i potwierdzisz znajomość Warunków Ochrony Marek.
Wcześniej mogłeś wystawić taką ofertę, jednak obecnie musisz spełnic powyższe warunki.
No ale ta oferta była wystawiona przezemnie dwa tygodnie temu bez problemu więc nie wiem o co teraz chodzi . Chciał bym uzyskać jakieś lepsze wyjaśnienie tej sytuacji
@sarbinowo9 rozumiem, mozliwe, że doszło do niedopatrzenia z naszej strony, natomiast obecnie tak jak wspomniałem powyżej "oferty z produktami marek chronionych możesz wystawić na Allegro tylko, gdy masz konto firmowe i potwierdzisz znajomość Warunków Ochrony Marek".
proszę sprawdzić datę poprzedniej udanej publikacji aukcji