anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

usunięcie oferty z allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
sarbinowo9
#7 Wielbiciel#

Witam . Mam problem z wznowieniem oferty na swoim koncie allegro . Kupujący nie wywiązał się z umowy i nie zapłacił za przedmiot co poskutkowało zwrotem kosztów . W tym momencie chciałem ponownie wystawić moją ofertę ale otrzymałem mail że marka jaką chcę wystawić jest marką chronioną . 

Jak to jest możliwe skoro miałem wcześniej wystawioną tą ofertę ?

17256880550

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
gdvorek
Moderator
Moderator

@sarbinowo9 proszę o zrzut ekranu z tą informacją.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
sarbinowo9
#7 Wielbiciel#

allegro.png

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@sarbinowo9 komunikat wskazuje jasno, że od 2 września 2024 roku oferty z produktami marek chronionych możesz wystawić na Allegro tylko, gdy masz konto firmowe i potwierdzisz znajomość Warunków Ochrony Marek.

Wcześniej mogłeś wystawić taką ofertę, jednak obecnie musisz spełnic powyższe warunki.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
sarbinowo9
#7 Wielbiciel#

No ale ta oferta była wystawiona przezemnie dwa tygodnie temu bez problemu więc nie wiem o co teraz chodzi . Chciał bym uzyskać jakieś lepsze wyjaśnienie tej sytuacji

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@sarbinowo9 rozumiem, mozliwe, że doszło do niedopatrzenia z naszej strony, natomiast obecnie tak jak wspomniałem powyżej "oferty z produktami marek chronionych możesz wystawić na Allegro tylko, gdy masz konto firmowe i potwierdzisz znajomość Warunków Ochrony Marek".

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
sarbinowo9
#7 Wielbiciel#

allegro 2.png

proszę sprawdzić datę poprzedniej udanej publikacji aukcji

oznacz moderatorów